Opleidingen

Opleidingen binnen Amstelring
Amstelring helpt graag bij het vervullen van jouw wensen en ambities! Bij Amstelring vinden we het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen. Eenmaal werkzaam bij Amstelring is er de mogelijkheid om door te leren en door te groeien.

Doorgroeien

Binnen Amstelring is het mogelijk om door te groeien naar een andere functie. In samenspraak met de locatie, praktijkopleider wordt er gekeken naar jouw wensen en de mogelijkheden die daar bij passen. Je kunt daarbij denken aan een opleiding tot eerst verantwoordelijke verzorgende, verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4/5.

Doorleren

Wil je graag je kennis verbreden? Ook dit kan binnen Amstelring. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in het werken met een specifieke doelgroep, denk aan Alzheimer of Huntington. Maar ook een specialisatie in wondzorg behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast word je bij Amstelring elk jaar bijgeschoold om kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Daarbij kun je denken aan het leren werken met een elektronisch cliëntdossier en domotica.

Samen beter

Bij Amstelring werken we met zelforganiserende teams. Daarbij wil Amstelring zoveel mogelijk ondersteunen. Als team kun je daarom trainingen volgen, zowel op inhoud als op functioneren. Hierbij kun je denken aan trainingen zoals ‘hoe geef ik feedback?’ of ‘hoe waarborg ik de kwaliteit?’.

Geen zorgprofiel?

Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat bij Amstelring op nummer één. Geen zorgachtergrond maar wel hart voor de zorg? Ook daarin biedt Amstelring verschillende mogelijkheden. Amstelring biedt een compleet verzorgde opleiding tot Verzorgende IG aan (BBL) of je kunt aan de slag als Medewerker Wonen en Welzijn.

Bekijk ook: