Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Geen zorgdiploma, wel hart voor de zorg

Werken in de ouderenzorg bij Amstelring., dat kan ook als je nog geen zorgdiploma hebt.
Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat bij Amstelring op nummer één. Heb je geen zorgachtergrond, maar wel hart voor de zorg? Bekijk de mogelijkheden om de stap naar de zorg te maken!

Opleiding tot Verzorgende IG (BBL)

Amstelring biedt een driejarige opleiding aan tot Verzorgende IG. Eén keer per week in de schoolbanken, en de rest van de tijd aan de slag in de zorg. Dat betekent dat je als leerling Verzorgende IG meteen de praktijk in duikt. Je hebt voor deze opleiding geen zorgdiploma nodig. Je bent toelaatbaar met een diploma VMBO-K, GL of TL of met een overgangsbewijs naar havo 4. Het is vooral belangrijk dat je leergierig bent, dat je open staat voor een uitdaging en het fijn vindt om onder de mensen te zijn.

Deze BBL opleiding Verzorgende IG  start elk jaar in de maand september. Je meldt je aan door te solliciteren. Bekijk de vacature voor leerling Verzorgende IG.

Vanessa (36), leerling verzorgende IG: 'Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?'

Medewerker Wonen en Welzijn

In de ouderenzorg is het ook mogelijk om Gastvrouw, Gastheer of Medewerker Wonen en Welzijn te worden. Je hebt geen zorgdiploma nodig, maar wel een opleiding op VMBO-niveau. En natuurlijk de motivatie om je te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. 
Als Gastvrouw, Gastheer of Medewerker Wonen en Welzijn ondersteun je het team. Je zorgt voor een gastvrije en gezellige woonomgeving. Een fijn thuisgevoel, gezelligheid en huiselijkheid, dat is belangrijk. Je krijgt bij ons een training van 8 dagdelen en daarna kun je aan de slag als Medewerker Wonen en Welzijn.

De vacatures Gastvrouw, Gastheer en Medewerker Wonen en Welzijn vind je onder ‘ondersteunende diensten’ in het vacatureoverzicht. Zie je nu even geen vacature voor Medewerker Wonen en Welzijn? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@amstelring.nl.