Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Geen zorgdiploma, wel hart voor de zorg

Lief glimlachende jonge vrouw met getinte huidskleur, rood shirt en zwart vest, op achtergrond een bankstel met pop
Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat bij Amstelring op nummer één. Geen zorgachtergrond maar wel hart voor de zorg? Bekijk een van onze mogelijkheden om de stap naar de zorg te maken!

Opleiding tot Verzorgende IG (BBL)

Amstelring biedt een driejarige opleiding aan tot Verzorgende IG - één keer per week de schoolbanken in, de rest van de tijd aan de slag in de zorg. Dat betekent dat jij als leerling Verzorgende IG meteen de praktijk in duikt.

Je hebt voor deze opleiding geen zorgdiploma nodig, je bent toelaatbaar met een diploma VMBO-K, GL of TL of een overgangsbewijs naar havo 4. Het is vooral belangrijk dat je leergierig bent en open staat voor een uitdaging.

Deze BBL opleiding start elk jaar in de maand september, jouw aanmelding is in de vorm van een sollicitatie. Solliciteren is weer mogelijk in het voorjaar 2020. Bekijk de vacatures.

Medewerker Wonen en Welzijn

Geregeld staan er op onze vacaturepagina leuke vacatures open voor de functie van Medewerker Wonen en Welzijn of Gastvrouw. In deze functie ondersteun je het zorgteam en creëer jij op de locatie een gastvrije en gezellige woonomgeving.

Voor deze functie is geen zorgdiploma vereist, enkel een opleiding op VMBO niveau en de motivatie om je te blijven ontwikkelen. Vanuit Amstelring bieden wij jou een training aan van 8 dagdelen om aan de slag te gaan als medewerker wonen en welzijn.

Deze vacatures kun je vinden onder ‘ondersteunende diensten’ in het vacatureoverzicht. Staat er op dit moment geen vacature open voor Medewerker Wonen en Welzijn? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@amstelring.nl 

Bekijk ook:

Vanessa (36), leerling verzorgende IG: 'Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?'