Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Daarom werken bij Amstelring

Afbeelding van Daarom werken bij Amstelring
Amstelring, 400 jaar liefdevolle ouderenzorg. Met ruim 3000 mensen zetten we ons elke dag in om ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. Of het nu is in de wijkzorg, dagbesteding of één van de 22 verpleeghuizen in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg/Halfweg. Een hand op je schouder of een glimlach, de waardering die je hiervoor krijgt is goud waard!

Liefde voor het vak

Plezier in je werk én een goede balans tussen werk en privé. Binnen een zorgteam zet iedereen zich in voor liefdevolle zorg. We organiseren het met elkaar. Je leert de talenten van je collega's goed kennen. Passie voor het vak en oprechte betrokkenheid is wat we delen. Zelfs mensen zonder ervaring in de zorg, lukt het om in de zorg te gaan werken. Lees er alles over in de serie 'Waar een wil is, is een baan'. 

Vrijheid en zelfstandigheid

Vrijheid om je vak in te vullen, dat is belangrijk. Daarom waait er een frisse wind door Amstelring. De teams in onze verpleeghuizen, de wijkzorg en dagbesteding hebben de ruimte om samen oplossingen te zoeken en initiatieven te nemen. Zelfstandig werken in een klein team en weten wat je verantwoordelijkheden zijn, dat is onze basis. Kijk snel in welk team er momenteel een vacature verpleegkundige beschikbaar is of een vacature verzorgende IG.

Niet stilstaan

Binnen Amstelring hoef je nooit stil te staan. De zorg is complex en bij Amstelring bewegen we mee. Dat vraagt om flexibiliteit, én het biedt een hoop kansen. Je werkt mee aan projecten en volgt trainingen. Zo blijf je voorop lopen met de nieuwste kennis en slimme vaardigheden. Kom bij Amstelring werken als Verzorgende IG niveau 3.