Daarom Amstelring

Knappe en vrolijke verpleegkundige wit uniform met oudere man houdt fakkel omhoog met roze rook pluim
Amstelring, 400 jaar liefdevolle ouderenzorg. Met ruim 3000 mensen zetten we ons elke dag in om duizenden ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. Of het nu is in de thuiszorg, dagbesteding of de 22 verpleeghuizen in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg. Een hand op de schouder of een glimlach, de waardering die we hiervoor krijgen is goud waard!

Liefde voor het vak

Plezier in je werk én een goede balans tussen werk en privé. Binnen een zorgteam zet je je in voor liefdevolle zorg. Je organiseert het met elkaar en leert ieders talenten goed kennen en in te zetten. Passie voor het vak en oprechte betrokkenheid is wat we delen. Lees hier waarom mensen uit allerlei andere sectoren kozen voor een baan in de zorg bij Amstelring.

Vrijheid en zelfstandigheid

Vrijheid om je vak in te vullen, dat is belangrijk. Daarom waait er een frisse wind door Amstelring. De teams in onze verpleeghuizen, de thuiszorg en dagbesteding hebben de ruimte om oplossingen te zoeken en initiatieven te nemen. Zelfstandig kunnen werken in een klein team en weten wat je verantwoordelijkheden zijn, dat is de basis. Kijk snel in welk team er momenteel een vacature verpleegkundige beschikbaar is of vacatures verzorgende IG.

Niet stilstaan

Binnen Amstelring hoef je nooit stil te staan. De zorg is complex en bij Amstelring bewegen we mee. Dat vraagt om flexibiliteit, én het biedt een hoop kansen. Je werkt mee aan nieuwe innovatieve projecten en volgt interne trainingen voor het verhogen van je deskundigheid.