Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Daarom Amstelring

Knappe en vrolijke verpleegkundige wit uniform met oudere man houdt fakkel omhoog met roze rook pluim
Amstelring biedt betekenisvolle zorg in Amsterdam, Amstelland en Meerlanden. Met bijna 4.000 betrokken collega's, mantelzorgers en vele vrijwilligers, zetten wij ons in om ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. Of het nu is in de wijkzorg, dagbesteding of één van de verpleeghuizen in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg/Halfweg. Een hand op je schouder of een glimlach, de waardering die je hiervoor krijgt is goud waard!

Liefde voor het vak

Plezier in je werk én een goede balans tussen werk en privé. Binnen een zorgteam zet iedereen zich in voor liefdevolle zorg. We organiseren het met elkaar. Je leert de talenten van je collega's goed kennen. Passie voor het vak en oprechte betrokkenheid is wat we delen. Ook mensen zonder ervaring lukt het om in de zorg te gaan werken. Lees de verhalen: Waar een wil is, is een baan

Vrijheid en zelfstandigheid

Vrijheid om je vak in te vullen, dat is belangrijk. Daarom waait er een frisse wind door Amstelring. De teams in de verpleeghuizen, de wijkzorg en dagbesteding hebben de ruimte om samen oplossingen te zoeken en initiatieven te nemen. Zelfstandig werken in een klein team en weten wat je verantwoordelijkheden zijn, dat is de basis. Kijk snel in welk team er momenteel een vacature verpleegkundige beschikbaar is of een vacature verzorgende IG.

Niet stilstaan

Bij Amstelring hoef je nooit stil te staan. De zorg is complex en bij Amstelring bewegen we mee. Dat vraagt om flexibiliteit. En het biedt een hoop kansen. Je werkt mee aan projecten en volgt trainingen. Zo blijf je voorop lopen, met de nieuwste kennis en slimme vaardigheden. Kom bij Amstelring werken als Verzorgende IG niveau 3.