Daarom Amstelring

Werken bij Amstelring is goud waard
Amstelring, 400 jaar liefdevolle ouderenzorg. Met ruim 3000 mensen zetten we ons elke dag in om duizenden ouderen en chronisch zieken een goede dag te bezorgen. Of het nu is in de thuiszorg, dagbesteding of de 22 verpleeghuizen in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn en Zwanenburg. Een hand op de schouder of een glimlach, de waardering die we hiervoor krijgen is goud waard!

Liefde voor het vak

Plezier in je werk én een goede balans tussen werk en privé. Binnen een klein team van betrokken collega’s zet je je in voor liefdevolle zorg. Je regelt alles met elkaar en leert elkaars talenten goed kennen en in te zetten. Passie voor het vak en echte betrokkenheid is wat we met elkaar delen.

Vrijheid en zelfstandigheid

Vrijheid om je vak in te vullen. Dat is belangrijk. Daarom waait er een frisse wind door Amstelring. De teams in onze verpleeghuizen, van de thuiszorg en dagbesteding hebben de ruimte om oplossingen te zoeken en initiatieven te nemen. Zelfstandig kunnen werken in een klein team en weten wat je verantwoordelijkheden zijn, dat vinden we belangrijk.

Niet stilstaan

Binnen Amstelring hoef je nooit stil te staan. De zorg wordt steeds complexer en bij Amstelring bewegen we mee. Dat vraagt om flexibiliteit, maar biedt ook een hoop kansen. Je werkt mee met nieuwe innovatieve projecten of volgt een interne opleiding voor het verhogen van je deskundigheid.