Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding Amstelring

Soms ontstaan er thuis problemen die u zelf niet meer kunt oplossen. Na een echtscheiding of bij de opvoeding van uw kinderen. Als deze zorgen u teveel worden, kunt u terecht bij Amstelring Thuisbegeleiding.

Ondersteuning bij uiteenlopende situaties
Onze thuisbegeleider helpt u bij verschillende problemen en situaties, zoals:
  • Te grote schulden, waar u niet meer uitkomt
  • Moeite de huishouding op orde te houden
  • Problemen met de opvoeding
  • Een verslaving
  • Een psychische ziekte
  • Dementie
  • Een verstandelijke of lichamelijke beperking
  • Niet aangeboren hersenletsel (NAH)
  • Een chronische ziekte, bijvoorbeeld MS

Samen met u kijken wij hoe er weer rust in de thuissituatie kan komen. Waar heeft u behoefte aan? Wat heeft u nodig om dit te bereiken? Het doel is om u en uw gezin weer zelfstandig in het leven te laten staan. Indien mogelijk  worden hierbij ook familie of vrijwilligers betrokken. Naast thuisbegeleiding bieden we de volgende methodes aan:

Video-Home-Training
Door een hectisch gezinsleven kunt u de grip op de opvoeding of het contact met uw kind kwijtraken. Doordat uw hulp bij opvoedenkind ruzie maakt, druk is, slecht slaapt, moeilijk kan luisteren of juist erg teruggetrokken is.

Met Video-Home-Training leert u de moeilijke situaties in uw gezin beter te begrijpen. Daardoor kunt u de relatie met uw kind positief veranderen en verbeteren. De training duurt enkele maanden tot een half jaar. Deze vorm van thuisbegeleiding is er voor thuiswonende kinderen van 0 - 18 jaar.
 
Positief Opvoeden (Triple P)
Als ouder heeft u een druk leven. Uw kinderen moeten hun weg vinden in onze moderne samenleving. U kunt dan wel eens voor vragen of problemen komen te staan. Onze thuisbegeleiding biedt hulp met het programma Positief Opvoeden volgens Triple P. Meer over Positief Opvoeden vindt u op www.positiefopvoeden.nl.
 
Hulp bij administratie
Het kan zijn dat u financiële problemen heeft die u maar niet krijgt opgelost. Dat kan veel stress geven. hulp bij administratie 
U hoeft het echter niet alleen op te lossen. Onze thuisbegeleiding kijkt met u waar ondersteuning of begeleiding mogelijk is. Samen creëren we overzicht en maken we een plan om de financiële problemen aan te pakken.
 
Veelgestelde vragen
Wilt u meer weten? Lees dan verder bij de veelgestelde vragen over thuisbegeleiding.
 

U vindt ons in:

Haarlemmermeer
Uithoorn/de Kwakel
Aalsmeer/ Kudelstaart
Amstelveen
Ouderamstel
Amsterdam
 

Thuisbegeleiding aanvragen?

Neemt contact met ons op via  
088 - 97 20 200 (lokaal tarief)


Snel naar

Veelgestelde vragen
Verwijzers