Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Stage lopen bij Amstelring

Twee jonge verpleegkundige in opleiding in huiskamer verpleeghuis met gele lamp
Maak tijdens een uitdagende stage kennis met het mooie van de zorg.

Wij hebben stageplekken voor studenten van een beroepsopleiding niveau 2 t/m 4, hbo-opleidingen, de opleiding Geneeskunde of een andere universitaire studie. In de zorg of als arts-assistent, fysiotherapeut of andere (para)medicus. En in de facilitaire of administratieve hoek

Leren van en met elkaar

Als je bij ons stage loopt, kom je terecht in een vernieuwende organisatie waar van en met elkaar wordt geleerd. In de praktijk leer je het vak pas écht. Door het te doen, maar ook door te kijken hoe je collega’s het werk aanpakken. En jij hebt op jouw beurt vast vernieuwende ideeën waar wij weer wat van kunnen opsteken.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Vul dan het aanmeldformulier stage in. Ons stagebureau coördineert de stages voor alle locaties en teams. Binnen maximaal tien werkdagen hoor je of er plek is. Is dat het geval, dan wordt je uitgenodigd voor een gesprek met de praktijkopleider. Met hem of haar maak je concrete afspraken en neem je het stagecontract door.

Vragen?

Heb je een vraag over stage lopen bij Amstelring? Kijk dan eerst of je vraag in de lijst met veelgestelde vragen staat. Zo niet, stuur dan een mail naar stage@amstelring.nl.