Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Spetterend nieuwjaarsfeest voor senioren in P60

2 januari 2020
Hippe oudere vrouw aan draaitafel mixt muziek tijdens dansfeest voor swingende senioren
Het senioren programma in P60, My Generation en Gold & Old, luiden het nieuwe jaar spetterend in! Op dinsdag 7 januari 2020 is er in het P60 Café een swingend nieuwjaarsfeest voor alle senioren in de omgeving.

Het Duo Nathaly & Jean zorgen deze middag voor een combinatie van zang en keyboards met een gevarieerd repertoire van jazz, soul, pop en easy-listening van toen en nu. U vraagt, zij spelen! Van Aretha Franklin via de Beatles naar The Police is geen probleem voor dit veelzijdige muzikale Duo!
 
Iedereen is vanaf 14:30 welkom, de toegang en het eerste drankje zijn gratis! Bubbels en borrelhapjes zullen natuurlijk niet ontbreken.
 

My Generation is een maandelijks cultureel programma speciaal voor senioren bij Poppodium P60 in Amstelveen. De toegang is gratis en het programma gevarieerd. Daarnaast is er een senioren Rockkoor wat op dinsdagmiddagen de rockklassiekers repeteert. Alle ouderen die niet achter de geraniums willen zitten, en niet voldoende hebben aan bingo of bloemschikken, worden van harte uitgenodigd langs te komen in P60.

Delen op social media: