Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Vrienden van Amstelring


Een rolstoelfiets voor Bornholm: "Nu kunnen alle bewoners naar buiten"
De Stichting Vrienden van Amstelring laat wensen van bewoners van onze woonlocaties in vervulling gaan. Want hoe graag we dat ook willen, niet elke wens kan uit de reguliere budgetten betaald worden. En het zijn nou juist de extraatjes, die de 'kers op de taart' zijn.

Zo realiseren wij  onder meer de aanschaf van tuinmeubilair, flatscreens, spellen, duofietsen, rolstoelfietsen en geluidsinstallaties. Maar ook bootreisjes of optredens van artiesten. Of de rolstoelbus waardoor bewoners samen uitstapjes kunnen maken.  Dankzij de stichting Vrienden van Amstelring, kunnen we dit soort mooie wensen vervullen. Dit doet de stichting voor de locaties in Amstelland en de Meerlanden:

Bornholm, Eijkenhove en Floriande in Hoofddorp;
Eigen Haard in Zwanenburg;
Groenelaan in Amstelveen;
Het Hoge Heem in Uithoorn;
Rozenholm en Gloxinia in Aalsmeer.

Donaties
Wilt u ook iets extra’s voor onze bewoners doen? Dan kunt u uw donatie (eenmalig of terugkerend) overmaken op het bankrekeningnummer van de Stichting Vrienden van Amstelring, te weten: NL18 RABO 0324 5439 80  t.n.v. Stichting Vrienden van Amstelring. Uiteraard kunt u uw donatie ten goede laten komen aan de bewoners van één specifieke locatie. Geef dit dan aan bij uw overschrijving.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Vrienden van Amstelring of heeft u interesse om deel te nemen aan het bestuur van de stichting? Dan kunt u voor vragen terecht bij de ambtelijke secretaris:
T 088 - 97 20 200 (lokaal tarief)
E vriendenvan@amstelring.nl


Doneren? 

U kunt uw donatie overmaken op bankrekeningnummer NL18 RABO 0324 5439 80  t.n.v. Stichting Vrienden van Amstelring.

Doneren of schenken met belastingvoordeel

Informatie over de stichting VVA:

Anbi-informatie VVA
Balans VVA
Resultatenrekening VVA
Wensenoverzicht 2016 VVA