Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Fontis Vitaal

Fontis Vitaal ondersteunt initiatieven op het gebied van wonen, zorg, welzijn en gezondheid ten behoeve van kwetsbare ouderen.

Extra activiteiten en voorzieningen kunnen het leven van kwetsbare ouderen een stuk plezieriger maken: een bezoek aan Artis of een concert, een rolstoelbus, appeltaarten bakken en eten, een romantisch diner of een iPad bijvoorbeeld. Fontis Vitaal stelt hiervoor één keer per twee jaar een bedrag beschikbaar per Amsterdamse locatie binnen Stichting Amstelring.
De Cliëntenraad en de locatiemanager bepalen samen hoe zij dit bedrag besteden. Zolang het maar bijdraagt aan het welzijn van cliënten: psychisch, fysiek, sociaal, emotioneel of spiritueel.

Goed idee?
Hebt u als bewoner, medewerker of familielid een goed idee voor extra activiteiten of voorzieningen op uw locatie? Laat het weten aan de locatiemanager of de Cliëntenraad!

Aanvraag indienen
Om in aanmerking te komen voor een bijdrage van Fontis Vitaal dienen de locatiemanager en de Cliënten- raad gezamenlijk een aanvraag in, met een inhoudelijke onderbouwing. Belangrijk is aan te tonen dat de activiteiten of voorzieningen niet uit de reguliere middelen kunnen worden betaald. Een aanvraag indienen kan door een mail te sturen naar E: fontisvitaal@amstelring.nl. 

Steun FontisVitaal!
U kunt donateur worden van Fontis Vitaal voor minimaal 20 euro per jaar. Meer mag natuurlijk ook! Donateur worden kan door een mail te sturen naar fontisvitaal@amstelring.nl. Vermeld daarin uw naam, adres, telefoonnummer en het bedrag dat u jaarlijks wilt doneren. 
Steun Fontis Vitaal!
U kunt uw bijdrage overmaken naar:
NL11 INGB 0655790632
ten name van
Fontis Vitaal, Amsterdam
 
> Amsterdamse locaties
 
Doneren of schenken met belastingvoordeel