Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Keurmerken en samenwerkingspartners

De cliënt en medewerker van Amstelring moet kunnen rekenen op kwaliteit, innovatieve ontwikkelingen en de input van samenwerkingspartners. Amstelring bezit een aantal landelijk erkende keurmerken en werkt met een groot aantal relevante partijen samen. Hieronder een selectie:
logo-actiz.png
Actiz

Amstelring is lid van Actiz, de landelijke brancheorganisatie van zorgondernemers. Actiz zet zich in voor het ondernemerschap in de markt van zorg, wonen, welzijn en preventie.
calibris.png
Calibris
Amstelring is een erkend Calibris leerbedrijf. Calibris is het landelijke kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Calibris stelt kwalificaties vast en erkent bedrijven die aan die kwalificaties voldoen.
invoorzorg.png
In voor zorg
In voor zorg! is een programma van het ministerie van VWS en Vilans. Amstelring maakt gebruik van de kennis en kunde die In voor zorg! ter beschikking stelt. Bijvoorbeeld bij het inrichten van werkprocessen in een veranderende omgeving.
iso.png
ISO
Amstelring beschikt over het ISO 9001 certificaat voor zorg- en welzijnsorganisaties. Het Keurmerkinstituut certificeert organisaties op basis van audits.

rozeloperlogo.png
Roze Loper
De Roze Loper is een keurmerk voor verpleeg/verzorgingshuizen die homovriendelijk zijn. De huizen moeten aantonen dat iedereen zich er thuis kan voelen, ongeacht geaardheid of levensstijl. Zes huizen van Amstelring hebben de Roze Loper.

sigralogo.png
Sigra
Amstelring is lid van SIGRA, een samenwerkingsverband en netwerk van organisaties in de gezondheidszorg en welzijn in de regio Groot Amsterdam. SIGRA werkt aan continue verbetering van samenhang, kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg.
vgn-logo.png
Vereniging Gehandicaptemzorg Nederland (VGN)

Amstelring is lid van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), de landelijke brancheorganisatie voor instellingen in de gehandicaptenzorg.
samenvoorbeterezorglogo.png
Vereniging Bedrijfstak Zorg (VBZ)
Amstelring is lid van VBZ: ‘samen Voor Betere Zorg’, een samenwerkingsverband voor zorgorganisaties in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. VBZ werkt aan goede samenhang, kwaliteit en afstemming van de gezondheidszorg.
vilanslogo.png

Vilans
Amstelring maakt gebruik van de kennis die Vilans ter beschikking stelt. Vilans wordt deels door het ministerie van VWS gesubsidieerd. Vilans werkt aan een toekomstbestendige samenleving die passende zorg en ondersteuning kan blijven bieden.

vcalogo.png
Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA)

Ruim 1.200 vrijwilligers zetten zich in voor cliënten van de Amstelring. Zij doen onmisbaar en belangrijk werk dat veel bijdraagt aan het welzijn van cliënten. De Vrijwilligers Centrale Amsterdam helpt bij het vinden van de allerbeste en meest gemotiveerde vrijwilligers.
vca-haarlemmermeer.png
Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer
Ruim 1.200 vrijwilligers zetten zich in voor cliënten van de Amstelring. Zij doen onmisbaar en belangrijk werk dat veel bijdraagt aan het welzijn van cliënten. De Vrijwilligers Centrale Haarlemmermeer helpt bij het vinden van de allerbeste en meest gemotiveerde vrijwilligers..
woonzlogo1.png
Woonz
Amstelring is deelnemer aan het overheidsprogramma ‘Waardigheid en Trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen’. Met diverse projecten draagt Amstelring samen met de 150 andere deelnemers bij aan de verbetering van kwaliteit en houdbaarheid van de langdurige zorg.
woonzlogo1.png
Woonz
Vrije keuze en het scheiden van wonen en zorg zijn speerpunten van de overheid. Op Woonz.nl laat Amstelring  zien welk aanbod er is rondom wonen, service en zorg voor senioren.
zknl-logo-rgb.png
Zorgkaart Nederland
Alle verpleeg/verzorgingshuizen, wijkteams en (para)medici van Amstelring staan vermeld op Zorgkaart
Nederland. Cliënten en familieleden laten op Zorgkaart Nederland hun waardering achter. Daarmee kunnen nieuwe klanten zich een oordeel vormen en keuzes maken.
 

Skyscrapers
Talentvolle Young Professionals van Skyscrapers doen werkervaring op bij Amstelring en maken zo een mooie start aan hun carrière. 


Over/Nieuw
Talenvolle starters op de arbeidsmarkt die Amstelring helpen met hun frisse blik. Zij ondersteunen met projectmanagement en innovatie.