Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Zorgschouw Rozenholm

Terug naar overzicht
25 aug '17
​Verpleeghuis Rozenholm is een echt Aalsmeers Verpleeghuis waar veel mensen elkaar kennen. Het huis ligt in het hart van het dorp. Je komt er oude bekenden tegen, de omgeving voelt vertrouwd. Winkels zijn op loopafstand en de bewoners hebben een mooi uitzicht op het water. De dinsdagmarkt is nog geen 300 meter lopen. Zondoende maakt Rozenholm echt deel uit van het Aalsmeerse leven.
Binnen Rozenholm zijn de manager de cliëntenraad en clëntenbelang met medewerkers het gesprek gestart over de nabije toekomst. Wat vraagt de toekomst en wat kan er nog verbeterd worden in de leefsfeer, de omgeving, in activiteiten en in het gebouw? Alle betrokkenen willen in deze ook graag gebruik maken van de expertise buiten Rozenholm. Van mensen die met een frisse blik vanuit eigen deskundigheid kunnen kijken naar een zorgorganisatie.

Noem het een zorgschouw en deze wordt voor belangstellenden gehouden op donderdag 28 september van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens de zorgschouw wordt door een gemengd gezelschap van bekenden en onbekenden van het verpleeghuis met een positieve blik gekeken naar praktische verbetertips voor de kwaliteit van de leef- en woonomgeving in Rozenholm binnen de bestaande situatie. Vragen die onder andere aan bod zullen komen zijn: Is het huis een prettige omgeving voor bewoners, familie, medewerkers en buurtbewoners?

Welke ontmoetingsmogelijkheden zijn er in de buurt en geeft het huis een gastvrije indruk? Aan de hand van een leidraad met daarop verschillende thema’s wordt ook in kleine groepjes een rondgang door het verpleeghuis gemaakt en kan de huidige woon- en leefomgeving bekeken worden. De verbeterpunten worden bij terugkomst verzameld en concreet gemaakt in een actieplan.

Meedoen aan de zorgschouw om te komen tot een verbeterplan voor Rozenholm? Aanmelden kan tot uiterlijk 11 september bij Alice Veerhuis van het secretariaat. Dit mag telefonisch via 0297-343431 (niet op woensdag) of via de mail: aveerhuis@amstelring.nl.

Bron: Nieuwe Meerbode

Website Rozenholm