Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Feestelijke opening Huis van de Buurt Het Hoge Heem

Terug naar overzicht
10 okt '17
Het Hoge Heem gaat haar deuren nóg wijder openzetten. Woonzorgcentrum Het Hoge Heem in Uithoorn wordt een Huis van de Buurt: een gezellige plek waar (buurt)bewoners elkaar ontmoeten en mee kunnen doen aan activiteiten en uitjes. 

Uitnodiging opening donderdag 12 oktober

Op donderdag 12 oktober 2017 om 14.30 wordt Het Huis van de Buurt feestelijk geopend. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Kom alleen of neem gezellig iemand mee. Het programma start om 14.30 uur en loopt door tot 16.30 uur. 
Om 15.00 uur verzorgt manager van Het Hoge Heem Rita Braam samen met wethouder Ria Zijlstra de officiële opening.
 

Huis van de Buurt in Uithoorn

Het Huis van de Buurt Het Hoge Heem is een plaats van ontmoeting en gezelligheid, de eenzaamheid voorbij. Vanaf 17 oktober zijn buurtbewoners van harte welkom voor gezellige activiteiten in Het Hoge Heem Uithoorn.

 
Ontmoeten zonder moeten

Wilt u een keertje komen kijken? Of langskomen voor een gezellig kopje koffie? Vanaf 17
oktober bent u als buurtbewoner elke week op de dinsdagochtend en donderdagmiddag welkom bij de inloop ‘Ontmoeten zonder moeten’. U maakt kennis met bewoners uit Het Hoge Heem en buurtbewoners. Ook kunt u bij de vrijwilligers terecht voor uw vragen over het aanbod van Het Hoge Heem. Natuurlijk kunt u hiervoor ook direct met ons contact opnemen.

Tijden ‘Ontmoeten zonder moeten’ (vanaf 17 oktober 2017):
Dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur
Donderdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur
 
Meer informatie en contactgegevens Huis van de Buurt Het Hoge Heem