Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Amstelring Ledenservice viert 20-jarig jubileum

Terug naar overzicht
4 mei '17
Dit jaar bestaat Amstelring Ledenservice 20 jaar. En dat vieren zij graag samen met alle leden!
Heel 2017 staat in het teken van feest en leuke acties voor de leden van Amstelring Ledenservice. Kerst 2016 werd het jubileumjaar  met de leden afgetrapt met een bezoek aan de lichtjestoer in Ilpendam en de komende maanden staan de Jubileummarkt, 'Amstelring in Beweging' en speciale dagtochten op het programma.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van lidmaatschap voor slechts
€ 18,50 per jaar? Meld u hier aan als lid!


Jubileummarkt 13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei houden we een grootse Jubileummarkt in het Hoge Heem aan de Wiegerbruinlaan 29 in Uithoorn. Zo kunt u uw gezondheid laten meten, mooie prijzen winnen, heerlijke maaltijden proeven,  ook aan de kinderen is gedacht! U bent als lid van harte welkom. Bent u benieuwd wat er te beleven is op de markt? Dan kunt u hier onze Jubileumkrant inzien.


Amstelring in beweging 14 juni 2017

Speciaal voor de leden houdt Amstelring Ledenservice op woensdag 14 juni de gratis workshop 'Amstelring in Beweging' met Olga Commandeur. Olga is bekend van het programma 'Holland in Beweging', iedere werkdag te zien op NPO 1 om 9.10 uur. U kunt nu zelf meedoen, dus geef u snel op voor Amstelring in Beweging!


Speciale dagtochten

Sinds dit jaar biedt Ledenservice tegen een laag tarief dagtochten aan voor de leden. In april waren de reacties erg enthousiast over de dagtocht naar de Keukenhof. In juni staat een dagtocht naar Texel op het programma, gaat u ook mee? 
 

Ook profiteren van de voordelen van lidmaatschap?

Het lidmaatschap levert veel voordelen op, zoals bijvoorbeeld:
  • Gratis krukken lenen in de Thuiszorgwinkels van Medipoint Amstelring
  • 10 % korting op aanschaf en huur van onze artikelen uit de Thuiszorgwinkels  Medipoint Amstelring met een landelijke dekking
  • Tot 25% korting op cursussen
  • Betrouwbare en professionele dienstenpartners bij u thuis met ledenvoordeel
  • Collectiviteitskorting op verzekeringen, oplopend tot € 160,- per jaar
  • Viermaal per jaar gratis het ledentijdschrift Amstelring Plus bij u thuisbezorgd
  • Ledenacties en gratis informatiebijeenkomsten
Het lidmaatschap bedraagt € 18,50 per kalenderjaar.  U, uw partner en eventuele gezinsleden (wonend op hetzelfde adres)  hebben dezelfde ledenvoordelen.  

Word nu lid