Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Nieuws

Nieuwsberichten
 • 25 aug '17

  Zorgschouw Rozenholm

  Tijdens de zorgschouw wordt door een gemengd gezelschap van bekenden en onbekenden van het verpleeghuis met een positieve blik gekeken naar praktische verbetertips voor de kwaliteit van de leef- en woonomgeving in Rozenholm.

  Lees meer
 • 28 jun '17

  Crowdfunding: 'Nooit meer de kast in: oud(t) en proud!'

  Ouderen die op latere leeftijd ‘uit de kast zijn gekomen’ verdienen een plek op de Roze 75+ Boot. Deze boot gaat varen tijdens de Canal Pride 2017.

  Lees meer
 • 9 jun '17

  Rolstoel? Tips voor respectvol contact

  Zak door je knieën. Zorg dat je gezicht net iets lager is dan het gezicht van de persoon die in de rolstoel zit. Zo ontstaat oogcontact, belangrijk uitgangspunt voor wederzijdse communicatie.

  Lees meer
 • 31 mei '17

  Jaarcijfers Amstelring 2016

  De op 31 mei 2017 gepubliceerde jaarcijfers van Amstelring over het jaar 2016 tonen een gezonde uitgangspositie.

  Lees meer
 • 31 mei '17

  Van desoriëntatie naar verwondering en herkenning

  Alledaagse taferelen geven ouderen met dementie houvast en herkenbare aanknopingspunten met het verleden. De 75 meter lange gangen van woonzorgcentrum Leo Polak in Amsterdam-West zijn omgetoverd tot complete belevingsstraten, of 'stimulatiegangen' zoals professor Erik Scherder het liever noemt. Eén gang met een landelijke uitstraling en in de andere gang waant men zich in hartje Amsterdam.

  Lees meer