Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw studiejaar hybride Topleren van start

4 september 2020
Afbeelding van Nieuw studiejaar hybride Topleren van start
Op 14 september 2020 verwelkomt Amstelring een nieuwe groep stagiairs op locatie Vreugdehof. Zij beginnen aan hun tweede leerjaar en gaan opgeleid worden volgens het hybride leersysteem: leren op de werkvloer. De ene helft van de klas volgt de opleiding tot verzorgende IG en de andere helft tot verpleegkundige niveau 4. In duo’s lopen zij stage bij verschillende teams en krijgen ze samen les op de locatie. Dit jaar hebben we de luxe dat we met drie ‘hybride’ docenten van ROC Top op de locatie kunnen samenwerken.

Top voorbereid

Amstelring heeft de derde editie van Topleren goed voorbereid op basis van de evaluatie van de vorige editie. Ook wij blijven leren! Alles is klaar voor de nieuwe groep studenten: van werkplek curriculum tot ontwikkelkaarten en van de inrichting van de lesruimte tot super voorbereide werkbegeleiders. Het nieuwe schooljaar begint bij ons met drie introductiedagen en een aftrap door de locatiemanager. 

De Amstelringlocatie Vreugdehof zorgt ervoor  dat de studenten in het spreekwoordelijke warme bad terecht komen. Een fijne plek waar leren en ontwikkelen voorop staan en waar we denken in mogelijkheden en kansen. We hopen dat we deze stagiairs, na de diplomering, bij ons als collega’s kunnen verwelkomen. Want er gaat niets boven goed opgeleide verzorgenden en verpleegkundigen die voorbereid zijn op de zorg van vandaag én morgen.

Delen op social media: