Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Meer informatie over De Bogt-Westerbeer PG Interventieafdeling

Bezoektijden

Er gelden speciale bezoektijden voor de Interventieafdeling. Vraag ernaar op de afdeling.

Goed bereikbaar

De Bogt is met openbaar vervoer (OV) makkelijk bereikbaar.
Plan uw OV naar De Bogt-Westerbeer

Parkeren in omgeving

U kunt parkeren in de directe omgeving van De Bogt-Westerbeer. Er geldt betaald parkeren. Op zon- en feestdagen is parkeren gratis.

Plan uw route naar De Bogt-Westerbeer.

Betalen met Amstelring Servicepas of pinpas

Uw aankopen in het winkeltje of het restaurant, de betaling van de kapper, uw deelname aan de kaartclub of aan een gezellige muziekavond: u betaalt in de huizen van Amstelring alles met één handige servicepas of met uw pinpas. Amstelring kiest voor betalen zonder contant geld vanwege veiligheid, gemak en kostenbesparing.

Cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. De cliëntenraad De Bogt-Westerbeer vertegenwoordigt de cliënten van De Bogt-Westerbeer. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Vraag ernaar bij de receptie of de locatiemanager of stuur een mail naar: clientenraaddebogt@amstelring.nl.

Lees meer over de cliëntenraden van Amstelring.