Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Workshop Veilig Wonen

Afbeelding van Workshop Veilig Wonen
  • Gratis workshop
  • Dinsdag 3 oktober 2023
  • Vol is vol
Veilig wonen kan soms best een uitdaging zijn. Zo ligt steeds vaker cybercriminaliteit op de loer en zitten babbeltrucs ‘aan de deur’ tegenwoordig zó goed in elkaar dat u er haast wel in moet trappen.

Preventieworkshop

Veiligheidsadviseur Arie van Wijk heeft als missie om zo veel mogelijk mensen zo veilig mogelijk te laten wonen. Daarom organiseert Amstelring Ledenservice samen met Arie van Wijk en Univé een preventieworkshop op het gebied van veilig wonen.

Tips en adviezen

Arie van Wijk, voormalig medewerker bij de politie, deelt graag tips en adviezen om veilig(er) leven voor iedereen mogelijk te maken. Hij waarschuwt voor de bekende babbeltrucs aan de deur en geeft tips en adviezen voor veilig wonen, door verschillende risico’s in en rondom huis in kaart te brengen zoals brand en inbraak.

Daarnaast komt ook het onderwerp cybercriminaliteit aan bod. Met cyber- of computercriminaliteit worden misdaden bedoeld die worden gepleegd met bijvoorbeeld een computer, smartphone of tablet. Een voorbeeld is 'phishing': het lokken via een e-mail naar een valse website. Arie geeft tips hoe u onbetrouwbare mailtjes en berichtjes kunt herkennen en wat u kunt doen als u die toch heeft geopend. Aan het eind van de middag gaat u naar huis met kennis en kunde over babbeltrucs, praktische veiligheidsadviezen en cybercriminaliteit.

Aanmelden Workshop Veilig Wonen

Wilt u meedoen met deze workshop? Vul dan het formulier in. Per persoon die meedoet dient u een apart aanvraagformulier in te vullen.

Als lid kunt u 1 gast meenemen; uw gast hoeft geen lid te zijn van Amstelring Ledenservice.

Datum:
dinsdag 3 oktober 2023

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden mogelijk tot 2 oktober 2023. Vol = vol!

Aanmelding betekent niet automatisch dat u kunt deelnemen aan de workshop. U ontvangt circa 2 weken voor de worksop een uitnodiging als u bent ingedeeld. In deze brief staan ook de exacte tijden en de verzamelplaats vermeld. Als u geen uitnodiging ontvangt, dan zit de workshop helaas vol.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00