Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Dagtochten 2019

Een terugblik op onze gezellige dagtochten in 2019, inclusief vervoer, doorgaans ontvangst met koffie/thee en lunch. Dit jaar ging de reis onder meer naar Friesland, de Deltawerken in Zeeland en maakten we een vaartocht op de Vecht. Gaat u ook een keer mee?

11 februari 2019 - Groot theaterconcert Willeke Alberti

Willeke Alberti zong haar mooiste liedjes en bracht een ode aan haar vader samen met Mart Hoogkamer in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Wie kent niet haar liedjes Spiegelbeeld, Telkens Weer, Mijn dagboek, De winter was lang en Samen zijn? Willeke roept een gevoel van nostalgie op, gezelligheid en sfeer. We reden met de touringcar naar het AFAS Circustheater in Scheveningen. Daar genoten we van een heerlijk diner met aansluitend het theaterconcert. Dat was genieten van een heerlijke avond!

april 2019 - Lentevaartocht Friesland

De vaartocht begon in het schitterende natuurgebied Alde Faenen, een 4.000 hectare groot laagveenmoeras met meren en kreken. Hier broeden ruim 100 soorten vogels. In Grou maakten we een stop, zodat we deze plaats met winkeltjes en terrasjes konden verkennen.

3 juni 2019 - Theaterconcert Jan Keizer en Anny Schilder

Met een feestelijk afscheidstournee zetten Jan Keizer en Anny Schilder definitief een punt achter hun carrière, het einde van het BZN-tijdperk. Het Volendamse duo stopt eind 2019 en zij toeren nog één keer door Nederland. Op maandag 3 juni gaven zij een afscheidsconcert in het Afas Circustheater in Scheveningen. Wij waren daarbij voor het concert, inclusief vervoer en diner.

juni 2019 – Zeeland

We gingen op ontdekkingstocht langs de Zeeuwse kust. Dat was genieten van wijdse uitzichten, de meren en de zee. Onderweg vertelde de gids over de waternoodsramp en de bouw van de enorme sluizencomplexen. We namen een kijkje bij de Oosterscheldekering, en lunchten in het centrum van Veere. Na de lunch gingen we aan boord voor een rondvaart van uur over het Veerse Meer voor we weer richting huis vertrokken.

juli 2019 - Loosdrecht en de Vecht

We bewonderden de jachthavens, kapitale bungalows en de privé eilandjes langs de Loosdrechtse plassen en monumentale panden, schitterende tuinen en langs de Vecht. Terug reden we een mooie route en maakten we een stop bij Tuinderij Land & Boschzigt.

 

17 september 2019 - Nazomerdagtocht De Betuwe

De reis ging naar de Betuwe en het Land van Maas en Waal. We bezochten een tingieterij én brachten een bezoek aan Heerlijkheid Mariënwaerdt, het eeuwenoude familielandgoed in de Betuwe.

oktober 2019 - Dagtocht de Broekerveiling

Veilen, varen en verrassen! Amstelring Ledenservice organiseerde weer een gezellige dagtocht, deze keer naar Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. We zijn gaan varen, genieten van een Westfriese lunch én deden mee aan een echte veiling! 

23 november 2019 - Country & Christmas Fair

We gingen naar de Country & Christmas Fair: de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux. Vanaf het moment dat we door de toegangspoorten liepen ademden we kerst in fabelachtige sferen. In het Koetshuis hebben we genoten van een heerlijk stamppottenbuffet!

16 december 2019 - Theaterconcert René Froger

Het ultieme decemberconcert was een feest van herkenning! Samen met zijn orkest en de Frogettes wist René ons  te verrassen met Engelstalige powerballads en evergreens tot aan Nederlandse meezingers. We hebben gezellig meegezongen, gedanst en genoten!