Dagtochten 2019

Ga gezellig mee op een van onze dagtochten, inclusief vervoer, doorgaans ontvangst met koffie/thee en lunch. Dit jaar gaat de reis onder meer naar Friesland, de Deltawerken in Zeeland en maken we een vaartocht op de Vecht. Gaat u ook een keer mee?

11 februari 2019 - Groot theaterconcert Willeke Alberti

Willeke Alberti zingt haar mooiste liedjes en brengt een ode aan haar vader samen met Mart Hoogkamer in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Wie kent niet haar liedjes Spiegelbeeld, Telkens Weer, Mijn dagboek, De winter was lang en Samen zijn? Willeke roept een gevoel van nostalgie op, gezelligheid en sfeer. Op maandagmiddag 11 februari rijden we met de touringcar naar het AFAS Circustheater in Scheveningen. Daar genieten we van een heerlijk diner met aansluitend het theaterconcert. Dat wordt genieten van een heerlijke avond!

april 2019 - Lentevaartocht Friesland

De vaartocht begint in het schitterende natuurgebied Alde Faenen, een 4.000 hectare groot laagveenmoeras met meren en kreken. Hier broeden ruim 100 soorten vogels. In Grou maken we een tussenstop, zodat u deze plaats met winkeltjes en terrasjes kunt verkennen.

3 juni 2019 - Theaterconcert Jan Keizer en Anny Schilder

Met een feestelijk afscheidstournee zetten Jan Keizer en Anny Schilder definitief een punt achter hun carrière, het einde van het BZN-tijdperk. Het Volendamse duo stopt eind 2019 en zij toeren nog één keer door Nederland. Op maandag 3 juni geven zij een afscheidsconcert in het Afas Circustheater in Scheveningen. U kunt daarbij zijn voor het concert, inclusief vervoer en diner!

juni 2019 – Zeeland

We gaan op ontdekkingstocht langs de Zeeuwse kust. Dat wordt genieten van wijdse uitzichten, de meren en de zee. Onderweg zal de gids vertellen over de waternoodsramp en de bouw van de enorme sluizencomplexen. We nemen een kijkje bij de Oosterscheldekering, en lunchen in het centrum van Veere. Na de lunch gaan we aan boord voor een rondvaart van uur over het Veerse meer voor we weer richting huis vertrekken.

juli 2019 - Loosdrecht en de Vecht

Bewonder de jachthavens, kapitale bungalows en de privé eilandjes langs de Loosdrechtse plassen en monumentale panden, schitterende tuinen en langs de Vecht. Terug rijden we een mooie route maken we een stop bij Tuinderij Land & Boschzigt.

 

17 september 2019 - Nazomerdagtocht De Betuwe

Ga mee naar de Betuwe en het Land van Maas en Waal. We bezoeken een tingieterij én brengen een bezoek aan Heerlijkheid Mariënwaerdt, het eeuwenoude familielandgoed in de Betuwe.

oktober 2019 - Dagtocht de Broekerveiling

Veilen, varen en verrassen! Amstelring Ledenservice organiseert weer een gezellige dagtocht, deze keer naar Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. We gaan varen, genieten van een Westfriese lunch én doen mee aan een echte veiling!