Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Veiligheid, kwaliteit en service staan centraal

Afbeelding van Veiligheid, kwaliteit en service staan centraal
De Klusjesman aan huis verricht klussen, uiteenlopend van een schilderij ophangen, laminaat leggen, het ontstoppen van de afvoer, herstelwerkzaamheden en onderhoudsklussen aan uw woning. De klussen worden snel en vakkundig geklaard!

Fred Toorenburgh van Odd Jobs (wat gekke klussen betekent) werkt al tien jaar samen met Amstelring Ledenservice en is daardoor een vertrouwd gezicht bij zijn vaste, voornamelijk oudere, klanten. “Wanneer ik bij iemand binnenkom, kijk ik ook altijd rond of er geen onveilige situatie is. Klemmen de deuren bijvoorbeeld niet, ligt de deurmat of een vloerkleed goed vast, kan men niet makkelijk over losse snoeren struikelen? Ik benoem wat eventueel onveilig is, maar het is aan de klant of hij dat wil laten verhelpen.”

Diversiteit

“Als klussenman is het aanbod aan werk heel divers en daar houd ik van. De ene keer repareer ik keukenkastjes, verzorg ik stucwerk, doe ik klein loodgieterwerk of vervang ik een schuurdeur. Een andere keer zet ik meubels in elkaar of vervang ik een slot. Ook het sociale contact met de mensen maakt het werk heel gevarieerd. Wanneer het werk is gedaan, maak ik altijd even een praatje met de mensen.”

Zorgvuldig

Mevrouw Van Dongen uit Amsterdam heeft de Klussendienst aan huis al vaker ingehuurd. “Fred Toorenburgh heeft onder meer de slaapkamer opgeknapt en de deuren geschilderd. Dat besteed ik met een gerust hart uit aan hem uit. Fred werkt heel zorgvuldig en netjes en houdt zich altijd aan zijn afspraken.”