Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Uw wens is voor ons een uitdaging!

Pocahondas is een fijn logeeradres voor uw huisdieren. Alle dieren zijn welkom. Speciale wensen? Stel uw vraag, we denken graag met u mee.

“Het is belangrijk dat uw huisdier het bij ons naar zijn zin heeft en dat u hem met een gerust hart bij ons kunt achterlaten. Bij speciale wensen komen we samen graag tot een oplossing. Voor een mijnheer bijvoorbeeld die na een auto-ongeluk zijn hond overdag bij ons had ondergebracht, organiseerden wij dat zijn huisdier ’s avonds thuis was”, aldus Rita de Vos, eigenaresse van Pocahondas.

Dierenverblijven

“De honden verblijven in een ruime kennel van 2 ½ bij 2 ½ meter met een vlonder en een mand. We proberen altijd een maatje te vinden, zodat twee honden in de kennel gezelschap aan elkaar hebben. Minimaal drie keer per dag spelen ze gelijktijdig met elkaar buiten op een afgeschermd veld. Grote honden gaan bij elkaar net als kleinere dieren en pups. Katten verblijven in de kattenkamer die als huiskamers zijn ingericht. Ze kunnen zich in een van de mandjes nestelen en hebben kussens en kleedjes tot hun beschikking. Overdag kunnen ze in en uit lopen naar een buitenren.”

Wennen

“Kom gerust kennismaken en neem uw huisdier mee. Ook het dier krijgt dan een eerste indruk. Als uw huisdier tijdens een proefdag komt wennen, is er al herkenning van het vorige bezoek.”