Tineke Schouten - Highlights

Optreden cabaret Tineke Schouten in paarse kleuren
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
De voorstelling van Tineke Schouten in De Meervaart op donderdag 26 maart is uitgesteld in verband met het Corona-virus. Alle deelnemers krijgen een dezer dagen persoonlijk bericht.

De ware Koningin van de Typetjes zet met ‘Highlights’ een monumentale show neer, overladen met het beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes. Stuk voor stuk hoogtepunten uit een carrière van meer dan 35 jaar hilariteit, op een verrassende manier aangevuld met nieuw materiaal en ondersteund door een 7-koppig live orkest.

'Een voorstelling vol hoogtepunten van de grande dame van de Nederlandse komedie'

 

Voor het tarief van € 39,75 voor leden (€ 49,75 voor niet-leden) kunt u de voorstelling bijwonen. U ontvangt een eerste rang plaatsbewijs. Wij zorgen voor het vervoer. We verzamelen bij de opstapplaats in Amstelveen en gaan per touringcar naar Theater De Meervaart in Amsterdam. Daar genieten we van de voorstelling van Tineke Schouten, en u krijgt een drankje in de pauze. Een verzorgd avondje uit mét een fikse ledenkorting. Gaat u gezellig met ons mee?

Aanvragen Avondje uit naar Tineke Schouten

Wilt u mee met dit avondje uit? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. U kunt zich aanmelden t/m 17 februari 2020.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met het avondje uit. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaats vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de bevestiging.

Datum:

Donderdag 26 maart 2020

Tijd:

18:30 – ca. 23.45 uur

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 49,75

De prijs is inclusief vervoer, garderobe en drankje in de pauze.

Ledenprijs:

€ 39,75.  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Bijzonderheden
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.
Algemene Voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.