Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Thuis uit eten

De Maaltijdservice aan huis van apetito levert heerlijke warme en vriesverse maaltijden aan huis. Het assortiment bestaat uit ruim 130 maaltijden, soepen en desserts. Ook kunt u maaltijden bestellen voor verschillende diëten of voedingsgewoonten.

Vandaag zijn we te gast bij Tjin Sadhoe. Hij bezorgt al ruim 16 jaar maaltijden aan huis voor de maaltijdservice van apetito.

“Wij bezorgen onze vriesverse maaltijden één keer per week en onze warme maaltijden dagelijks, 365 dagen per jaar, persoonlijk bij de mensen thuis” vertelt Tjin. “Het leuke van mijn werk als service chauffeur is dat je veel contact hebt met mensen. Ik kom overal en maak altijd even een praatje. Mijn vaste klanten weten precies wanneer ik kom. Ze zijn blij me te zien en om een vertrouwd gezicht aan de deur te hebben. Vaak help ik ook even met het uitpakken van de maaltijden en inpakken in de vriezer. Soms help ik ook met het doen van de volgende bestelling. Ondanks dat het bestellen heel gemakkelijk kan, vinden sommige klanten het toch fijn als ik even help en ik doe het graag!”

De maaltijden van apetito zijn niet alleen lekker, ze dragen ook bij aan een gezonder eetpatroon. De maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en er wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het Voedingscentrum. “De maaltijden met vis zijn echt een aanrader” vertelt Tjin. “Mijn favoriet is de zalmfilet in zoete mosterdsaus, maar ik ben dan ook een echte  visliefhebber!”