Theaterconcert Willeke Alberti

Afbeelding van Theaterconcert Willeke Alberti
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
Ga gezellig mee een avondje uit naar dit unieke theaterconcert met Willeke Alberti en Mart Hoogkamer. Wie kent niet haar liedjes Spiegelbeeld, Telkens Weer, Mijn dagboek, De winter was lang en Samen zijn? Willeke roept een gevoel van nostalgie op, gezelligheid en sfeer. Ze is een echt mensen-mens!

Wie is Mart Hoogkamer?

De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer deed in 2016 mee aan Holland’s Got Talent. Hij bereikte de finale, waar hij een liedje van Willeke Alberti zong. Mart werd tweede. Als eerbetoon aan Willeke’s vader mocht hij samen met Willeke een vernieuwde versie van ‘Lachen, beetje huilen’ zingen. Het lied dat Willeke en haar vader als laatste samen hebben opgenomen.

'Haar liedjes zijn tijdloos die van generatie op generatie overgaan'

 

Theaterconcert inclusief diner

Op maandag 11 februari 2019 rijden we vanuit Amstelveen met de touringcar om 15.45 uur naar het AFAS theater in Scheveningen. In het restaurant heeft u de keuze uit twee Le Cirque menu’s:

1. saté met Vlaamse friet en een frisse salade met dressing; of

2. tagliatelle met bospaddenstoelen, gepofte tomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas.

Inclusief 2 frisdrankjes en koffie of thee als afsluiting. 

Voordelig

U betaalt slechts € 64,- (niet-leden € 74,-) voor vervoer, diner, en theatervoorstelling van Willeke Alberti samen met Mart Hoogkamer.

Aanvragen Theaterconcert Willeke Alberti

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. U kunt zich aanmelden tot en met 27 januari 2019.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de bevestiging.

Datum:

Maandag 11 februari 2019

Tijd:

15.30 - 24.00 uur

 

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 74,-

De prijs is inclusief theatervoorstelling, vervoer, diner inclusief 2 frisdrankjes en koffie of thee als afsluiting.

Ledenprijs:

€ 64,- .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Bijzonderheden
  • U kunt zich aanmelden tot en met 27 januari 2019.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.