Theaterconcert René Froger

Afbeelding van Theaterconcert René Froger
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
Maandag 16 december 2019 is het AFAS Circustheater in Scheveningen omgetoverd in kerstsferen en verzorgt ras-entertainer René Froger een wervelend theaterconcert. Dit concert loopt uiteen van Engelstalige powerballads en evergreens tot aan Nederlandse meezingers.

Het ultieme decemberconcert is een feest van herkenning! Echt alle muzikale pareltjes passeren de revue. Al ruim 30 jaar treedt René Froger op in uitverkochte zalen. Samen met zijn orkest en de Frogettes zal René u ook nu weer weten te verrassen. Zing, swing en geniet gezellig mee.

Vooraf en tijdens de pauze speelt de bekende pianist Dennis de Bruijn alle grote hits van René op een grote concertvleugel!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Theaterconcert inclusief diner

Vanuit Amstelveen rijden we met de touringcar om 16.00 uur naar het AFAS theater in Scheveningen. In het restaurant heeft u de keuze uit twee Le Cirque menu’s, inclusief twee frisdrank óf 1 glas bier/wijn:

1. Kerstrollade met cranberrysaus en aardappelgratin
Kerstdessert en koffie met slagroom of thee

2. Kerstravioli met spinazie, verse roomkaas en een schuim van Comté
Kerstdessert en koffie met slagroom of thee

Dit avondje uit is inclusief vervoer, diner inclusief dessert, 2 frisdrank óf 1 glas bier/wijn, koffie/thee en theatervoorstelling.

Aanvragen Theaterconcert René Froger

Wilt u mee met de avond uit met Amstelring Ledenservice? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. Het aantal plaatsen is beperkt.  U kunt zich inschrijven t/m 1 december 2019.

Let op: Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (tegen betaling) die u kan begeleiden.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaats vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de uitnodiging.

Datum:

Maandag 16 december 2019

Tijd:

15.30 - ca. 24.00 uur

U kunt zich inschrijven t/m 1 december 2019.

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 75,-

De prijs is inclusief vervoer, diner inclusief dessert met na afloop koffie of thee en ticket voor de theatershow van René Froger.

Ledenprijs:

€ 65,- .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Algemene voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

Bijzonderheden
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht bericht of u ingeloot bent. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.