Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Tapijtreiniging aan huis

Afbeelding van Tapijtreiniging aan huis
  • Uw tapijt professioneel laten reinigen 
  • Vlek- en geurverwijdering 
  • Voor een gezonde leefomgeving
Laat u uw tapijt wel eens reinigen? Ondanks het feit dat u regelmatig uw tapijt stofzuigt, blijft hierop toch in de loop van de tijd vuil achter. En ook vlekken zijn vaak lastig te verwijderen. Met de juiste materialen zorgt de specialist voor een vakkundige reiniging en een nieuwe uitstraling.

Waarom uw tapijt laten reinigen?

  • geen last meer van vlekken en nare geurtjes
  • verlichting van allergieklachten
  • voor een hygiënisch schone en gezonde leefomgeving
'Netjes schoongemaakt, mijn tapijt ziet er weer als nieuw uit!'

 

Werkwijze

De tapijtreiniging maakt gebruik van het Sproei-extractie systeem. Bij deze methode van dieptereiniging wordt het tapijt eerst ingesproeid met een reinigingsvloeistof. Daarna wordt er onder druk water in het tapijt geïnjecteerd en wordt dit direct weer krachtig afgezogen. Zowel kleine als grotere vuildeeltjes en aanwezige allergenen spoelen hierbij uit het tapijt. 

Gezondheidsklachten

De aanwezige bacteriën in het tapijt en de toename van allergenen kunnen zorgen voor een ongezonde leefomgeving. Daardoor kunt u klachten krijgen als bijvoorbeeld een verstopte neus, tranende ogen of benauwdheidsklachten. Reden te meer om uw tapijt eens te laten reinigen!

Aanvragen Tapijtreiniging aan huis

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De tapijtreiniger belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak. 

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00