Tablet voor Ouderen

I-pad in houten frame staat op tafel en hand van ouder persoon tikt op grote button
 • Speciaal voor senioren
 • Makkelijk beeldbellen en foto’s delen
 • Familieportaal voor zorg op afstand
Wilt u graag ook online contact houden met uw kinderen en kleinkinderen, maar kunt u niet goed overweg met computers? De Tablet voor Ouderen van Compaan is dan voor u een uitstekende keuze. De tablet is echt eenvoudig in gebruik, ervaring is niet nodig. Een foto van het eerste lachje van uw kleinkind of beeldbellen met kinderen die verder weg wonen? Tablet voor Ouderen maakt dit mogelijk!

Mogelijkheden van de gebruiksvriendelijke senioren tablet

 • Berichten, foto’s en video’s ontvangen en versturen
 • Beeldbellen
 • Een medicijnwekker of andere herinnering instellen
 • Spelletjes spelen of surfen over het internet
 • Organiseren van zorgtaken met mantelzorgers
'Zo leuk om mijn kleinkinderen te kunnen zien tijdens het bellen'

 

Organiseren van zorg met uw mantelzorgers

Heeft u één of meerdere mantelzorgers die u helpen met de zorg? Met de senioren tablet organiseert u eenvoudig de zorg met uw mantelzorger(s). U nodigt de mantelzorgers uit voor een online portaal waarbinnen u samen de zorgtaken verdeelt en inplant. Ook deelt u eenvoudig documenten of foto’s en is het mogelijk om herinneringen te laten sturen.

Nieuw: Compaan Connect

De traditionele Compaan is vooral gericht op senioren zonder digitale ervaring.

Heeft u al wat digitale ervaring en zoekt u meer gemak bij het gebruik van een tablet? Dan is de Compaan Connect wellicht iets voor u. Met deze overzichtelijke tablet kunt u niet alleen contact houden met vrienden en familie maar ook veilig gebruik maken van de apps uit de Compaan-app store en het internet bezoeken. Heeft u vragen dan kunt u de servicedesk van Compaan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar telefonisch bereiken. Zo bent u digitaal, mét een steuntje in de rug!

Tablet voor ouderen eerst bekijken?

Een gratis demonstratie van de tablet is mogelijk. U kunt de Klassieke Compaan bekijken in de Medipoint thuiszorgwinkels in Amstelveen en Hoofddorp:

Medipoint Thuiszorgwinkel Amstelveen 
Laan van de Helende Meesters 431
1186 DK  Amstelveen

Medipoint Thuiszorgwinkel Hoofddorp
Raadhuisplein 300
2132 TZ Hoofddorp

Aanvragen Tablet voor Ouderen

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De medewerker van Compaan belt u binnen 2 werkdagen terug. U kunt samen bespreken welke versie van de Compaan voor ú het meest geschikt is. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

Aanschaf van de tablet: € 299,00
Installatie (indien gewenst): € 59,00


Abonnement Compaan:

Basis-abonnement per maand (inclusief 2 accounts voor familie): € 12,95
Extra contactpersoon - per account € 2,50

 

 • Voor extra contactpersonen (boven de inbegrepen 2 contactpersonen) betaalt u € 2,50 per persoon per maand. U betaalt hiervoor nooit meer dan € 9,95 per maand, ongeacht hoeveel personen er in contact staan met de tablet.
 • Maximale kosten abonnement bedragen hierdoor nooit meer dan € 22,90 per maand.
 • Inhoud abonnement:  Telefonische service 7 dagen p.w. (uitleg,hulp, etc.), update's software, familie omgeving.


Abonnement Compaan Connect:

Onbeperkt familie-abonnement per maand: € 12,95


Ledenvoordeel:

10% korting op het basis- en familie-abonnement

Lid worden?

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Voor inwoners uit de Haarlemmermeer

Woont u in de Haarlemmermeer én bent u nog niet digitaal? De gemeente Haarlemmermeer biedt aan mensen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken de mogelijkheid gratis gebruik te maken met de Tablet voor Ouderen van Compaan.

 • Gratis een half jaar uitproberen
 • Na een half jaar betaalt u slechts € 149,- in plaats van € 299,- voor de tablet. Daarnaast betaalt u maandelijks het abonnement van € 12,95 of € 22,95 per maand.
 • Wilt u de tablet niet houden? Dan geeft u deze terug en betaalt u niets!

Voor meer informatie en aanmelden belt u met de Compaan: 088-145 0100.

Bijzonderheden
 • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website ingevuld heeft belt de dienstverlener u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.
 • Tablet voor ouderen van Compaan is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat het product en de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
 • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.