Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Slotenmaker aan huis

Twee jonge mannen in blauwe t-shirts naast bus van slotenmaker Quick Blue
  • Betrouwbaar
  • 24/7 calamiteitenservice
  • Inbraakbeveiliging
De voordeur die dichtvalt terwijl de sleutels nog binnen liggen, of de sleutels die nog aan de binnenkant van de deur zitten.. Is het u wel eens overkomen? Op zo’n moment kunt u de Slotenmaker aan huis van Quick Blue inschakelen. De servicemonteur is binnen 25 minuten bij u wanneer u buitengesloten staat, en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk uw huis weer in kunt.

Heeft u met spoed de slotenmaker nodig?

Bel: 085 - 800 9000

 

  • Op elk moment van de dag beschikbaar
  • Service voor het herstellen van inbraakschade
  • Ook voor de installatie van hang- en sluitwerk
‘Mijn sleutel was afgebroken in het slot. De monteur heeft me snel en goed geholpen!’

 

Herstel bij inbraakschade

Als er is ingebroken, wilt u natuurlijk graag dat de schade hersteld wordt. Ook dat kan de slotenmaker voor u doen! Het uitvoeren van noodreparaties of het professioneel herstellen van de schade, de slotenmaker draait zijn hand er niet voor om.

Inbraakbeveiliging

Wilt u uw huis optimaal beveiligen tegen inbraak? QuickBlue weet alles van sloten en beveiliging. U heeft zelf de keuze welk soort hang- en sluitwerk u wilt hebben, alle soorten kunnen worden geïnstalleerd. De slotenmaker geeft u graag advies op welke plekken u het beste sloten kunt laten plaatsen en hoe u een inbraak voorkomt.

Met spoed de slotenmaker nodig?

Bel: 085 - 800 9000

Aanvragen Slotenmaker aan huis

Heeft u interesse, maar heeft uw vraag geen haast? Vul dan het formulier in. De slotenmaker belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00