Podoloog

Vrouw kijkt naar anatomisch model van een voet
 • Vermindering van voetklachten
 • Geen verwijzing nodig
 • Groot ledenvoordeel
Heeft u vaak last van pijnlijke of vermoeide voeten? Naarmate u ouder wordt, verandert de stand van uw voeten. Dit kan leiden tot vervelende knie-, heup-, rug- of nekklachten. De podoloog van Praktijk Kessler helpt u de stand van uw voeten te verbeteren en zo uw klachten te verminderen of te verhelpen.

Waarom de podoloog?

 • vermindering van voetklachten door persoonlijk aangemeten zooltjes
 • vermindering van knie-, heup- of rugklachten door betere stand van de voeten
 • u gaat weer lekkerder lopen
'Met mijn nieuwe zooltjes heb ik geen pijn meer aan mijn voeten. Had ik dit maar eerder geweten!'

 

Voetklachten verminderen

Onze voeten dragen het gewicht van ons hele lichaam. Geen wonder dat er in de loop van ons leven voetklachten kunnen ontstaan. Met behulp van een zooltje in de schoen kan de podoloog de stand van de voeten corrigeren, waardoor de klachten verminderen of verdwijnen.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Wanneer u een podoloog wilt bezoeken, heeft u daarvoor geen verwijzing van de huisarts nodig. U kunt gewoon een afspraak maken. In veel gevallen wordt de behandeling gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

Aanvragen Podoloog

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De podoloog van Praktijk Kessler belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

eenmalig onderzoek of second opinion € 55,-
eerste bezoek volwassenen* € 193,-
eerste bezoek kinderen * € 168,-
extra paar zooltjes € 99,50
siliconen orthesen € 46,-


*Hieronder valt podologisch onderzoek, levering van de zolen, het pasklaar maken en een controle na 2 maanden.

Ledenvoordeel

 • eenmalig onderzoek of second opinion : € 14,50 . U bespaart hiermee € 40,50.
 • 5% korting op de overige tarieven

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Bijzonderheden
 • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt onze dienstverlener u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.
 • Praktijk Kessler is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
 • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.