Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Ontspannen bij u thuis

Ongestoord genieten van een schoonheidsbehandeling thuis? De Schoonheidsspecialiste aan huis staat voor kwaliteit en service en geeft adviezen voor een goede huidverzorging of huidverbetering. Gewoon op een ontspannen manier bij u thuis. De schoonheidsspecialiste verzorgt niet alleen uw gezicht, maar ook uw handen als u dat wilt.

Schoonheidsspecialiste Monique Spijker van Mobella houdt zich vooral bezig met gezichtsverzorging: reinigen, verzorgen, epileren en/of verven van wenkbrauwen, masseren, aanbrengen van maskers en make-up. Afsluitend brengt zij een verzorgende crème op. Monique: “Sinds ik bij de mensen thuis kom, bouw ik een veel  persoonlijker band met mijn klanten op.” Op het moment van het interview geeft zij mevrouw Groot (87) uit Amstelveen een schoonheidsbehandeling. “Monique komt nu voor de derde keer bij mij thuis en zij bevalt echt prima”, zegt mevrouw Groot. “Ik vind het fijn en belangrijk mijn gezicht goed te verzorgen, iets dat ik al vanaf mijn  vijftigste jaar laat doen.” Monique legt uit: “U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere behandeling, de basisbehandeling Plus. Naast alle handelingen van de  basisbehandeling wordt uw huid daarbij nog dieper gereinigd met de vapozone (een stoomapparaat). Verder geef ik een borstel- en een gezichtsmassage en de bovenlip en kin worden geharst.

Manicure

Naast schoonheidsspecialiste is Monique ook manicure. “Een goede verzorging van de handen zorgt ervoor dat de huid soepel blijft”, vertelt Monique. “De  basisbehandeling bestaat uit het reinigen van de handen, de nagelriemen losmaken en het vijlen van de nagels. Vervolgens breng ik een handcrème aan, gevolgd door  een basislak op de nagels en als afsluiting een toplak. De Basisbehandeling Plus heeft als extra: een verzorgend handbadje, handmassage en het tweemaal aanbrengen van kleurlak." Hoe vaak de schoonheidsspecialiste en/of manicure bij u thuiskomt, is natuurlijk aan u. “De meeste mensen willen graag één keer per zes tot acht weken een behandeling”, zegt Monique.