Nazomerdagtocht De Betuwe

Afbeelding van Nazomerdagtocht De Betuwe
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
Ook in de nazomer kunt u genieten van een heerlijke dagtocht! Ga mee naar de Betuwe en het Land van Maas en Waal. We bezoeken een tingieterij én brengen een bezoek aan Heerlijkheid Mariënwaerdt, het eeuwenoude familielandgoed in de Betuwe.

We gaan genieten van de nazomer in het land van Maas en Waal en de Betuwe met boomgaarden waar de appel- en perenoogst in volle gang is.
We beginnen deze tocht in Tingieterij ’t Oude Ambacht in Alphen. Na de ontvangst met koffie krijgen we een rondleiding. In de werkplaats krijgt u
een staaltje vakmanschap te zien en ziet u met eigen ogen hoe door gieten, forceren en polijsten de mooiste producten opleveren. 

Na het bezoek aan de tingieterij rijden we naar Heerlijkheid Mariënwaerdt, het eeuwenoude familielandgoed met een oppervlakte van maar liefst 900 ha grenzend aan riviertje de Linge. Hier schuiven we eerst aan voor de landelijke koffietafel met diverse broodsoorten en biologische specialiteiten waar Mariënwaerdt beroemd om is. Na de lunch kunt u nog even langs bij de Landgoedwinkel met jams, chutneys, sauzen, landgoedkazen, vlees en nog veel meer producten van dit landgoed. Aansluitend krijgt u een rondleiding in het Grote huis, de mooie moestuin en ziet u de gedenksteen van de voorlaatste Abt van de Abdij Mariënwaerdt.

Aanvragen dagtocht De Betuwe

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol = vol!

Let op: Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (tegen betaling) die u kan begeleiden.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaats vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de uitnodiging.

Datum:

Dinsdag 17 september 2019

Tijd:

8.30 - 17.30 uur

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 60,-

De prijs is inclusief vervoer, ontvangst koffie/thee, demonstratie en rondleiding tingieterij, lunch en rondleiding Mariënwaerdt.

Ledenprijs:

€ 50,- .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Algemene voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

Bijzonderheden
  • Vol = vol.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 4 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.