Dagtocht Loosdrecht en de Vecht

Afbeelding van Dagtocht Loosdrecht en de Vecht
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
Op dinsdag 9 juli kunt u tijdens een drie uur durende vaartocht de uitgestrektheid van de Loosdrechtse plassen en de romantiek van De Vecht ervaren. Op de weg huiswaarts bezoeken we de in het bos verscholen tuinderij Land en Boschzigt. Dit is de oudste biologisch-dynamische tuinderij van ons land.

U vaart op de Loosdrechtse plassen langs de jachthavens, kapitale bungalows en de privé-eilandjes. Op de Vecht voert de tocht vlak langs de idyllische buitenplaatsen met monumentale panden, schitterende tuinen en door pittoreske dorpen. De schipper vertelt u er alles over. En misschien verklapt hij zelfs waar bekende Nederlanders wonen.

Het schip telt twee salons en een zonnedek. Zowel binnen als buiten heeft u een riant uitzicht op al het moois waar we langs varen.

De Loosdrechtse scheepslunch die bij de prijs is inbegrepen, wordt binnen geserveerd. Aan de bar in de salon kunt u gedurende de gehele tocht koffie, thee, drankjes, taart en snacks voor eigen rekening bestellen. Terug rijden we een mooie route langs de ‘s Gravelandse buitenplaatsen en maken we een stop bij Tuinderij Land & Boschzigt met een beeldschone moestuin, kassen en een landwinkel met biologische producten en groenten uit eigen moestuin.

Aanvragen dagtocht Loosdrecht en de Vecht

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. U kunt zich aanmelden tot en met 23 juni 2019.

Beschikbare datum:
Dinsdag 9 juli

Let op: Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (tegen betaling) die u kan begeleiden.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaats vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de uitnodiging.

Datum:

Dinsdag 9 juli 2019

Tijd:

10.00 - 17.00 uur

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 55,-

De prijs is inclusief vervoer, ontvangst koffie/thee met wat lekkers, lunch en vaartocht.

Ledenprijs:

€ 45,- .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Algemene voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

Bijzonderheden
  • U kunt zich aanmelden tot en met 23 juni 2019.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaats vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.