Lentevaartocht Friesland

Afbeelding van Lentevaartocht Friesland
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
Gaat u mee naar Friesland? We varen door het schitterende natuurgebied Alde Faenen, en maken een tussenstop in Grou met leuke winkeltjes en terrasjes. Inclusief vervoer, ontvangst met koffie/thee en lunch.

De inschrijving voor deze dagtocht is gesloten.


Via de Afsluitdijk koersen we naar Earnewâld, waar we aan boord gaan van het luxe partyschip Marprinses met salons en buitendekken. U
wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. De lunch bestaat uit een uitgebreide koffietafel.

De vaartocht begint in het Nationaal Park ‘De Alde Faenen’, een 4000 ha groot laagveenmoeras met meren en kreken. Hier is het al volop lente en broeden meer dan 100 soorten vogels. Onderweg hoort u de roep van de grutto, ziet u kieviten door de lucht buitelen en zwemt moeder eend langs met een treintje pullen in haar kielzog. Met een beetje geluk laat ook de zeearend zich zien. Van De Alde Faenen varen we richting Grou. Daar maken we een tussenstop zodat u deze gezellige plaats met winkeltjes en terrasjes kunt verkennen.

Aanvragen Lentevaartocht Friesland

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. U kunt zich aanmelden tot en met 10 maart 2019.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de bevestiging.

Datum:

Donderdag 28 maart 2019
Dinsdag 2 april 2019
Dinsdag 9 april 2019

Tijd:

8.00 - 18.00 uur

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 59,50

De prijs is inclusief vervoer, ontvangst met koffie/thee en Friese oranjekoek en lunch.

Ledenprijs:

€ 49,50 .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Bijzonderheden
  • U kunt zich aanmelden tot en met 10 maart 2019.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.