Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Kluisverhuur

Afbeelding van Kluisverhuur
  • Veilig kostbaarheden bewaren
  • 24/7 bewaking
  • Uw bezittingen verzekerd
Heeft u waardevolle spullen in huis (bijvoorbeeld sieraden of uw paspoort) die u wilt beschermen tegen inbraak? Voorheen kon u een bankkluis huren bij uw bank. Tegenwoordig bieden bankfilialen geen kluisverhuur meer aan. Wilt u toch uw kostbare bezitting veilig opslaan? Dat kan bij een van de vestigingen van De Nederlandse Kluis.

Waarom De Nederlandse Kluis?

  • Zwaar beveiligde kluis in de hoogste beveiligingscategorie 4+
  • Integere, vakbekwame en volledige gescreende medewerkers
  • 24 uur per dag live camerabewaking
  • Rechtstreeks aangesloten op de politie-meldkamer
‘Mijn jeugdfoto’s, contracten en sieraden opgeslagen in een kluisje, dat geeft me een veilig gevoel’

 

Hoe werkt het?

Er zijn vestigingen door het hele land waar u een kluis kunt huren. U maakt een afspraak bij de gewenste locatie, en kunt direct uw spullen in uw kluis leggen.

U kunt tijdens de openingsuren zonder afspraak uw kluis bezoeken. De kluis in uw safeloket is uitneembaar. Een medewerker van De Nederlandse Kluis begeleidt u met uw kluis naar een afgesloten ruimte, waar u deze in alle rust kunt bekijken en inrichten. Daarna begeleidt de  medewerker u weer terug naar het safeloket, waar u de kluis weer veilig kunt opbergen.

100% overval-proof

De kluizen van De Nederlandse Kluis zijn zwaar beveiligd. Ramkraken zijn onmogelijk uit te voeren en er is 24 uur per dag live camerabewaking die rechtstreeks is  aangesloten op de meldkamer van de politie. Tenslotte krijgt alleen de huurder van de kluis de twee originele sleutels. Bij de vestigingen worden geen kopieën van de sleutels achtergehouden, zodat niemand buiten de huurder om de kluis kan openen.

Aanvragen Kluisverhuur

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De medewerker van De Nederlandse Kluis belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00