Informatie Coronavirus

Amstelring Ledenservice volgt de maatregelen van de overheid voor het Coronavirus. We nemen de gezondheid van onze leden, cliënten en medewerkers uiteraard heel serieus. Ook wij stellen alles in het werk de verspreiding van dit virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Activiteiten geannuleerd

Als gevolg van het overheidsbesluit om bijeenkomsten van meer dan honderd personen te laten vervallen, hebben wij ervoor gekozen dagtochten, theatervoorstellingen, cursusactiviteiten en andere bijeenkomsten tot 6 april te annuleren. Ook de dagtochten naar Giethoorn op 7 en 16 april zijn geannuleerd. Alle deelnemers zijn hierover via een brief of mail persoonlijk geïnformeerd. Het kan altijd voorkomen dat deze informatie u niet heeft bereikt. Vandaar ook berichtgeving via deze weg.

Aanvragen van diensten

In verband met het Coronavirus stuurt Amstelring Ledenservice met ingang van vandaag geen nieuwe aanvragen voor diensten meer door naar haar dienstverleners tot 6 april aanstaande met mogelijke verlenging. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de regering.

Uitsluitend bij spoedgevallen zoals medische noodzaak of verzoeken om eerste levensbehoeften te ontvangen (bijvoorbeeld maaltijden) wordt er nog wel bemiddeld. 

Beperkte bereikbaarheid

Doordat de medewerkers van Amstelring Ledenservice vanuit huis werken, zijn wij tussen 08.30 uur – 17.00 uur beperkt bereikbaar. Houdt u rekening met een wachttijd. Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt ons ook mailen via: ledenservice@amstelring.nl. Wij zullen uw mail zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Maatregelen Amstelring breed

Voor de maatregelen die Amstelring voor alle huizen heeft getroffen verwijzen wij u naar de website van Amstelring.

Kijk ook op de website van het RIVM voor meer informatie en voor wat u zelf kunt doen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Op de website van de overheid vindt u de veel gestelde vragen over het coronavirus en de landelijke maatregelen.