Huishoudelijke hulp

Afbeelding van Huishoudelijke hulp
  • Betrouwbare medewerkers
  • Een vertrouwd gezicht
  • Vervangende hulp bij ziekte
Zoekt u een betrouwbare hulp in het huishouden? Huishoudelijke hulp van Amstelring Ledenservice is dan een uitstekende keuze. Wilt u 1 keer per week hulp, of 1 keer per 2 weken? U bepaalt hoe vaak en wanneer. Onze vriendelijke en ervaren hulpen staan graag voor u klaar!

Betrouwbare vaste hulp

  • betrouwbare en gescreende medewerkers
  • een vaste hulp zodat u elkaar leert kennen
  • vervangende hulp tijdens ziekte of vakantie van de vaste hulp
´Mijn hulp komt altijd op tijd. We kunnen het goed met elkaar vinden.´

Hulp bij een schoon huis en meer

Wilt u de ramen laten lappen, boodschappen laten doen of begeleiding bij een doktersbezoek? U kunt rekenen op onze hulpvaardige medewerkers. Tijdens een intakegesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. U maakt kennis met één van onze hulpen. Klikt het? Dan maakt u samen verdere afspraken.

Betrouwbare medewerkers

U kunt rekenen op hulp van betrouwbare medewerkers. Alle hulpen zijn gescreend en overleggen een Verklaring Omtrent het Gedrag. Ook referenties worden nagetrokken.

Aanvragen Huishoudelijke hulp

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De dienstverlener belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Let op:  Voor de regio Amsterdam en Amstelveen geldt een wachtlijst vanwege de vele aanvragen. De dienstverlener neemt na aanmelding telefonisch contact op met de klant om de wensen en mogelijkheden te inventariseren, maar kan niet direct aan de vraag voldoen.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 17,50 per uur

Ledenvoordeel:

Bij herhaalde schoonmaak eenmalig het 1e uur gratis: € 17,50 korting

Lid worden?

Voor € 19,50 per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Bijzonderheden
  • Voor Huishoudelijke hulp van Amstelring Ledenservice heeft u geen Wmo- indicatie nodig van de gemeente. Het is een particuliere dienst.
  • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de dienstverlener u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. U bepaalt dan of u zich definitief aanmeldt.
  • De huishoudelijke hulpen zijn niet in dienst bij Amstelring, maar hebben een Overeenkomst van Opdracht bij een externe dienstverlener. Deze dienstverlener is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.