Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Het gemak van thuis winkelen

Bent u op zoek naar een mooi setje voor een speciale gelegenheid,zoals bijvoorbeeld een feestje, trouwerij of omdat u uw garderobe wilt aanvullen? Kleding aan huis heeft ruime keuze uit modieuze kleding tegen betaalbare prijzen voor dames en heren. Zonder aankoopverplichting kunt u thuis op uw gemak alles bekijken, passen en eventueel aanschaffen.

'Voor 50-plussers hebben wij kleding voor elke gelegenheid en portemonnee, vertelt Jos van der Pol van H en A Mode. "Het assortiment loopt uiteen van gewone kleding tot geklede outfits en kleding voor feestelijke gelegenheden. De Denim-collectie is ook zo mooi!" Mevrouw Brussee (80) uit Hoofddorp vertelt: Ik heb over Kleding aan huis weleens gelezen in het ledenmagazine van Amstelring Ledenservice. Ik vroeg me altijd af hoe dat zou zijn. Ondanks mijn leeftijd had ik toch het idee dat het ouwelijke kleding zou zijn. Nooit gedacht dat het zo mooi zou zijn. Het materiaal is van een goede kwaliteit, dat zie je zo. En het maakt je juist jong! Vaak ga ik alleen naar de winkel om kleding te kopen, maar dit is zoveel gemakkelijker. Of ik dit nog eens zou doen? Jazeker. Wel zou ik er iemand bij vragen, omdat ik het prettig vind om te overleggen.' Mevrouw van der Pol reageert hierop: "Dat is natuurlijk geen probleem. U kunt zo veel mensen uitnodigen als u wilt. Zo kunt u gezellig met zijn tweeën of met een groepje thuis winkelen. Ook voor degenen die u erbij vraagt, kunnen wij als zij dat willen kleding meenemen. Alles is op vrijwillige basis."

Mevrouw Brussee: "Toen ik het eerste setje aan had, was de reactie van zowel mevrouw van der Pol als van de fotograaf:'Wow, wat staat dat mooi'! Bij de broek paste nog een andere top met bijbehorende kanten blouse. Dat staat heel feestelijk en dat komt goed uit, want begin juni heb ik een feestje, waarbij ik dat kan dragen. Ik had nooit verwacht dat ik iets zou kopen. Zo leuk om dit mee te maken, en zo fijn dat dit bij mij thuis kan."

Werkwijze


Jos van der Pol legt uit hoe Kleding aan huis in zijn werk gaat nadat u zich hiervoor heeft aangemeld:"Binnen twee werkdagen na aanmelding via Amstelring  Ledenservice bellen wij u terug en brengen wij uw wensen in kaart. Wat zijn uw maten, wat is uw lengte en gewicht, welke kleuren draagt u het liefst: een effen kleur of  een print? Voor welke gelegenheid zoekt u iets, wat is uw budget? Heeft u een bepaalde stijl in gedachten, uit welke type kleding wilt u een keuze maken? Bijvoorbeeld een blouse, t-shirt, broek, colbert, blazer, trui,jurk of een jas? Op die manier kunnen mijn collega's of ik aan de hand van uw wensen het aanbod samenstellen. Kort na dit gesprek bellen wij u terug om een afspraak te maken. Uiteraard bent u niet verplicht om iets te kopen. Als er niet iets van uw smaak bij zit, neem ik alles weer mee terug. Eerlijk gezegd maken we dat bijna nooit mee. Dat blijkt ook nu weer bij mevrouw Brussee. We nemen altijd een ruim aanbod aan kleding mee, zelfs een maat groter of kleiner. Ook komen wij privé bij de mensen in verpleeghuizen. Soms organiseren verpleeghuizen modeshows voor de bewoners."

Voordelen

Op de vraag wat mevrouw van der Pol zelf het voordeel vindt van Kleding aan huis, antwoordt zij: "Niet in zo'n benauwd pashokje je kleding uit moeten zoeken. Gewoon fijn thuis kleding passen en proberen, en meteen combineren met de kleding die u al in de kast heeft hangen. Een uitkomst voor mensen die moeilijk ter been zijn, in een  rolstoel zitten, in bed liggen of simpelweg winkelen te vermoeiend of niet prettig vinden. Alle kleding kunt u in de wasmachine wassen en draagt heel prettig.

Bovendien brengen wij leden van Amstelring Ledenservice geen voorrijkosten in rekening. U wordt goed geholpen, we denken met u mee. We kunnen kleding voor u vermaken of voor u afspelden als u zelf een adresje heeft om kleding te vermaken. Netwat u wilt. En als we tóch een gekozen kledingstuk niet in uw maat hebben, kunnen  we het meestal nabestellen, waarna we u dat naderhand toesturen. Als u iets koopt, zijn er drie betaalmogelijkheden; pin, contant of op rekening.

Mevrouw Brussee kan het iedereen aanraden: "Gewoon een keer uitproberen. Misschien bent u net zo blij verrast als ik!"