Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Geef uw tapijt weer een frisse uitstraling!

Laat u uw tapijt wel eens reinigen? Ondanks dat u uw tapijt regelmatig stofzuigt, blijft hierop toch in de loop van de tijd vuil achter. En ook vlekken zijn vaak lastig te verwijderen. Met de juiste materialen zorgt de specialist voor een vakkundige reiniging en een nieuwe uitstraling.

“Door het intensieve dagelijkse gebruik van tapijt ontstaan er vlekken en hoopt vuil zich op in de kern van de vezel”, aldus Roy van Biljouw van Tapijtreiniging aan huis. “De aanwezige bacteriën in het tapijt kunnen naar  verloop van tijd vervelende dominante geuren achterlaten en de toename van allergenen zorgt voor een ongezonde leef- of werkomgeving. Deze allergenen kunnen allergische reacties geven waardoor klachten ontstaan  als: verstopte neus, tranende ogen, niesbuien, hoofdpijn, jeuk of benauwdheidsklachten.”

Werkwijze

“Bij dit systeem van tapijtreinigen sproei ik eerst het tapijt in met een reinigingsvloeistof. Daarna wordt er water in het tapijt onder regelbare druk geïnjecteerd en wordt dit direct weer krachtig afgezogen. Zowel kleine als  grotere vuildeeltjes en aanwezige allergenen spoelen hiermee uit het tapijt. Deze methode zorgt voor de meeste vuilafvoer.”

Zorgvuldig

Theo (59) heeft zijn tapijt door Roy van Biljouw laten reinigen. “Roy werkt heel zorgvuldig en netjes. Wij hebben twee herdershonden, en met onze huisdieren heeft het tapijt geregeld een opknapbeurt nodig. Na de  behandeling ziet het er weer prima uit. Wij zijn heel tevreden.”