Fysiotherapie aan huis

Afbeelding van Fysiotherapie aan huis
  • Behandeling aan huis
  • Revalidatie en blessures
  • Verwijzing niet nodig
Heeft u fysiotherapie nodig, en is het voor u lastig om naar een praktijk te gaan? Meld u dan nu aan voor de fysiotherapeut aan huis. De professionele fysiotherapeut van Fysiotherapie Kessler helpt u met revalideren of andere klachten. Vertrouwd bij u thuis en voor een snel herstel!

Waarom Fysiotherapie aan huis?

  • thuis werken aan uw herstel
  • gespecialiseerd in behandeling bij revalidatie, rugklachten en blessures
  • advies op maat om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, bijvoorbeeld valpreventie
‘Na mijn operatie was ik slecht ter been. Heel fijn dat de fysio bij mij thuis kon komen!’

 

Revalidatie na operatie of blessures

Heeft u behoefte aan fysiotherapie? Bijvoorbeeld na een hersenbloeding, operatie, bij ernstige rugklachten of een hoog valrisico? Bekijk samen met de fysiotherapeut aan huis wat u nog zelf kunt en werk aan uw herstel in kracht en conditie.

Verwijzing en vergoeding

U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts. Informeer bij uw zorgverzekeraar voor een eventuele vergoeding. Fysiotherapie aan huis werkt nauw samen met Ziekenhuis Amstelland, revalidatiecentra en huisartsen in de regio.

Aanvragen Fysiotherapie aan huis

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De fysiotherapeut van Praktijk Kessler belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 51,- per behandeling, inclusief voorrijkosten

Ledenprijs:

€ 48,45 per behandeling. U bespaart hiermee € 2,55 per behandeling.

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid.

Bijzonderheden
  • Het doen van een aanvraag verplicht u nog tot niets. Als u het formulier op deze website invult belt de dienstverlener u binnen 2 werkdagen terug voor meer informatie. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.
  • Fysiotherapie Kessler is door Amstelring Ledenservice beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat de dienst voldoet aan de hoge eisen die we stellen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.