Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

‘Door deze nieuwe hoortoestellen sta ik niet meer buitenspel’

Hoort u minder goed? Zet u de TV vaak harder? En kost het steeds meer inspanning om anderen goed te verstaan? Dan kan het zijn dat uw gehoor achteruit gaat. En dat heeft impact op uw leven. In deze tijd zijn er talloze oplossingen om gehoorverlies op een laagdrempelige manier aan te pakken.

Voetbalicoon René van de Kerkhof

Voetbalicoon René van de Kerkhof: “Als je minder ziet, neem je een bril, hoe oud je ook bent. Als je last hebt van je gehoor, is het logisch dat je een hoortoestel neemt. Zo simpel is het gewoon. Na een uitgebreide gehoortest, adviesgesprek en vrijblijvende gewenningsperiode heb ik inmiddels een mooie set hoortoestellen.” De hoortoestellen van René zijn van het merk Signia. René vervolgt: “De eerste keer dat ik mijn nieuwe hoortoestellen in had, liep ik naar buiten en hoorde ik weer vogels fluiten en fietsen voorbij komen. Dat was zo bijzonder! Ook kon ik veel beter  gesprekken voeren dan voorheen. Door deze nieuwe hoortoestellen heb ik mijn leven weer terug. Ik sta niet meer buitenspel!"

Oplaadbare hoortoestellen

Shirley Oedit, audicien bij Oorwerk, vertelt dat de Audicien aan huis altijd de best passende hooroplossing voor uw situatie zoekt. “Zo zijn er tegenwoordig oplaadbare hoortoestellen  waardoor u niet meer met batterijtjes aan de slag hoeft. De Audicien aan huis kan ook hoortoestellen op maat maken, zodat deze volledig in uw gehoorgang wegvallen. Ervaar zelf de nieuwste ontwikkelingen met verschillende hoortoestellen!”