Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Dé specialist op het gebied van hang- en sluitwerk

De voordeur die dichtvalt terwijl de sleutels nog binnen liggen of de sleutels die nog aan de binnenkant van de deur zitten. Is het u wel eens overkomen? Op zo’n moment kunt u de Slotenmaker aan huis inschakelen. De servicemonteur is binnen 25 minuten bij u wanneer u buitengesloten staat en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk uw huis weer in kunt.

“Inbrekers blijven hun technieken ontwikkelen en wij volgen deze ontwikkelingen op de voet”, vertelt Matheus Kework van QuickBlue. “Een inbreker slaat altijd een woning over waaraan hij te veel tijd kwijt is. Wanneer u kerntrekbeveiliging laat aanbrengen, verkleint u de kans op een inbraak bij uw woning. Bij ‘kerntrekken’ schroeft een inbreker een boorschroef in de cilinderkern oftewel het sleutelgat. Met hiervoor speciaal bestemd gereedschap kan men de kern uit de cilinder trekken of de cilinder breekt af, waardoor het slot eenvoudig te openen is.”

Kerntrekbeveiliging

“Doordat u een beveiligde cilinder plaatst met een SKG***(1) keurmerk geeft u indringers geen kans om er een kerntrekschroef in te draaien, doordat de kerntrekcilinders van zware boorbeveiliging zijn voorzien. Als een inbreker toch het slot probeert te openen, heeft hij een slijptol of slijpmachine nodig. Vanwege het lawaai wat dat maakt en de tijd die het kost, slaat een inbreker dit al snel over. Het aantal sterren in het keurmerk geeft de mate van beveiliging aan. Simpele beveiligingsuitvoeringen hebben geen breekbeveiliging of andere beveiligingsopties. Voor een woonhuis volstaat de SKG*** cilinder.”

Politiekeurmerk Veilig Wonen

“QuickBlue werkt volgens de criteria van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). We vragen van onze medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), zij zijn gecertificeerd en volgen cursussen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Legitimatie

Wanneer een servicemonteur van QuickBlue bij u komt, kan hij zich legitimeren en hij draagt bedrijfskleding van QuickBlue. Overigens vragen we u ook om een legitimatiebewijs, mocht u ons bellen wanneer u buitengesloten staat.
Mocht de legitimatie in huis liggen, dan vragen wij u deze te laten zien als u de woning weer binnen kunt.

Samen met u doorloopt de servicemonteur de woning om vervolgens advies uit te brengen wat u eventueel zelf aan beveiliging kunt verbeteren en welke inbraakpreventie u het beste kunt laten aanbrengen. Zo zullen onze servicemonteurs sloten beoordelen, maar zij kijken bijvoorbeeld ook naar verlichting en hoe gemakkelijk men via ramen
binnen kan komen.”

Met spoed de slotenmaker nodig? Bel: 085 - 800 9000

Calamiteitenservice

“Via het spoednummer 085 - 800 9000 zijn wij elk moment van de dag en alle dagen van de week beschikbaar
om u te helpen met alle problemen aan uw hang- en sluitwerk. Onze servicemonteur is binnen 25 minuten bij u wanneer u buitengesloten staat. U kunt ook 24/7 gebruikmaken van onze service voor het herstellen van inbraakschade. Wij geven altijd vooraf een kostenopgave. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd dient u wel de kosten direct te voldoen.  Dat kan via pinbetaling.”

Jaarlijkse controle

“Het is aan te raden uw woning jaarlijks op veiligheid te laten controleren, ook als u al inbraakwerend hang- en sluitwerk heeft laten aanbrengen. Een cilinder mag bijvoorbeeld niet meer dan 3 millimeter uitsteken. Hang- en sluitwerk kan slijtage vertonen. Mocht u belangstelling hebben voor een jaarlijkse controle dan kunnen we dit via een  onderhoudscontract voor u verzorgen. Wij bieden naar wens een totaaloplossing voor de juiste beveiliging van uw woning.”

De diensten van QuickBlue

• Volledige inbraakbeveiliging van woningen en bedrijfspanden
• 24/7 slotenservice hulp bij spoedsituaties
• Onderhoudscontract met on-demand services voor
ondernemingen
• Installatie van hoogwaardig en gekeurd hang- en sluitwerk