Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

De kwaliteit van een kapsalon thuis

Wilt u uw haar laten knippen, advies voor een andere kleur of een nieuw model? De Kapper aan huis volgt alle trends. Alle behandelingen bij een kapsalon zijn ook thuis mogelijk. Handig voor als u weinig tijd heeft of niet makkelijk de deur uit kunt.

“Ik heb veertien jaar voor een salon gewerkt, voordat ik via de landelijke organisatie Mobella de overstap naar thuiskapster maakte”, vertelt Sabine van Praag. “En dat is  zoveel leuker. Je hebt persoonlijker contact met de mensen. Bij mevrouw Boddeke kom ik wekelijks over de vloer om het haar te watergolven. Inmiddels ben ik zo bekend  bij haar dat ze voor mij de koffie al startklaar heeft staan voor als zij vijftien minuten onder de droogkap gaat.”

Mevrouw Boddeke vertelt dat zij eerst naar de kapster van de zorginstelling ging waar ze via haar woning gebruik van kan maken. "Maar zij kapte mijn haren niet zoals ik wilde”, zegt mevrouw Boddeke en kwam via Kapper aan huis aan Sabine. “Dit bevalt echt veel beter. Ook omdat ik vanwege een ongeluk niet makkelijk loop en mijn rollator nodig heb. Een kapper aan huis is voor mij dus echt een uitkomst.”

“Ik heb een heel gevarieerd klantenbestand”, legt Sabine uit. “Overdag ligt het accent bij mij op de ouderen. Jongere klanten vinden het vaak juist fijn dat ik ’s avonds aan huis kom en met kleine kinderen is de kapper thuis vaak gemakkelijk en gewoon vertrouwder.”

Trends

“Het voordeel van de kappers van Kapper aan huis is dat wij ons één tot twee keer per jaar kunnen aanmelden voor een training. Via zo’n training blijven de kappers op de hoogte van de laatste trends.”

Professioneel

"Of u nu uw haar wilt knippen, een andere kleur wilt, een watergolf of een permanent. Het kan allemaal. Mijn collega’s en ik nemen de materialen mee tot aan de wasbak aan toe."