Dagtocht Zeeland

Afbeelding van Dagtocht Zeeland
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
De zomer is een heerlijke tijd om Zeeland te ontdekken. Deze tocht voert langs de Zeeuwse kust. We zien de Oosterscheldekering en lunchen in het gezellige Veere. Ook maken we een rondvaart over het Veerse meer. Dat wordt genieten van weidse uitzichten, de meren en de zee.

Onderweg passeren we de Deltawerken, waar de gids zal vertellen over de watersnoodramp en de bouw van de enorme sluizencomplexen. Voor we Zeeland binnenrijden stoppen we in Stellendam voor koffie met wat lekkers erbij. Vervolgens rijden we naar de imposante Oosterscheldekering waar we weer een stop maken.

In het mooie, gezellige Veere strijken we neer in het centrum voor de lunch. Na de lunch gaan we aan boord voor een rondvaart van een uur over het Veerse meer voor we weer richting huis vertrekken.

Voor het voordelige tarief van € 50,- per persoon (ledenprijs) kunt u mee met deze dagtocht. De prijs is inclusief vervoer, ontvangst koffie/thee met iets lekkers, lunch en vaartocht.

Aanvragen dagtocht Zeeland

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. U kunt zich aanmelden tot en met 27 mei 2019. Aanmelden voor meerdere data is mogelijk, hiermee vergroot u de kans op deelname.

Let op: Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (tegen betaling) die u kan begeleiden.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de bevestiging.

Datum:

Dinsdag 11 juni 2019
Donderdag 13 juni 2019
Dinsdag 18 juni 2019
Donderdag 20 juni 2019

Tijd:

8.00 - 18.30/19.00 uur

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 60,-

De prijs is inclusief vervoer, ontvangst koffie/thee met wat lekkers, lunch en vaartocht.

Ledenprijs:

€ 50,- .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Algemene voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

Bijzonderheden
  • U kunt zich aanmelden tot en met 27 mei 2019.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.