Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Dagtocht Orchideeënhoeve

Afbeelding van Dagtocht Orchideeënhoeve
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Exclusief voor leden
Gaat u mee een heerlijk dagje uit naar de Winterdroom, de Orchideeënhoeve in kerstsfeer?

Na de ontvangst met koffie/thee en een apfelstrudel maakt u een magische wandeling door de tropische overdekte tuinen die tijdens de Winterdroom met duizenden lampjes zijn verlicht. Romantische fonteinen en versieringen maken de ‘Winterdroom’ compleet. Dankzij de weelderige beplanting, de bloemen, snelstromende beekjes en waterpartijen met tropische vissen waant u zich in de jungle. 

In de vlindertuin fladderen juweeltjes van vlinders rond en de altijd actieve stokstaartjes zijn in de savanne helemaal in hun element. Rond lunchtijd schuift u aan voor het driegangen kerstmenu. Na het dessert kunt u  nog een rondje door de overdekte tuinen maken en de laatste kerstinkopen voor thuis doen. Bij het afscheid krijgt iedereen een orchideebloem in geschenkverpakking mee naar huis.

Aanmelden dagtocht Orchideeënhoeve

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. Aanmelden voor meerdere data is mogelijk, hiermee vergroot u de kans op deelname.

Beschikbare data:
dinsdag 13 december 2022
donderdag 15 december 2022

Let op: Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (tegen betaling) die u kan begeleiden. Toegankelijk voor mensen met rollator.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden mogelijk tot en met dinsdag 30 november 2022. Vol = vol!

Aanmelding betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt circa 2 weken voor de dagtocht een uitnodiging als u bent ingedeeld. In deze brief staan ook de exacte tijden en de verzamelplaats vermeld. Als u geen uitnodiging ontvangt, dan zit de dagtocht helaas vol.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00