Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagtocht Junglepark de Orchideeën Hoeve

Afbeelding van Dagtocht Junglepark de Orchideeën Hoeve
  • Geheel verzorgde dagtochten
  • Gezellig en persoonlijk
  • Exclusief voor leden
Laat u betoveren door de tropische natuur in Junglepark de Orchideeën Hoeve. In adembenemende tuinen als de Vlinder Vallei en het Amazone Regenwoud waant u zich ver van huis en maakt u van dichtbij kennis met tropische dieren.

Deze gezellige dagtocht naar het geheel overdekte Junglepark de Orchideeën Hoeve is een adembenemende natuurbeleving. U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak. Voor én na een smakelijke lunch, heeft u alle tijd voor een heerlijke wandeling door de vele tropische tuinen.

Op avontuur

Paadjes leiden u langs fonteinen en stromende beken. Tussen het weelderige groen waant u zich in de jungle, compleet met tropische vissen, schildpadden, aapjes, vlinders en vogels. De stokstaartjes zijn in de savanne helemaal in hun element en wat verderop kunt u flamingo’s spotten. De bontgekleurde Lori-papegaaitjes laten zich maar wat graag voeren. In de knusse steegjes van het Jungledorp kunt u tenslotte verrassend winkelen.

Aanmelden Dagtocht Junglepark de Orchideeën Hoeve

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. 

Data:
dinsdag 19 maart 2024
donderdag 21 maart 2024

Let op: Deze locatie is toegankelijk voor mensen met rollator. Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (ook lid en tegen betaling) die u kan begeleiden.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden mogelijk tot en met vrijdag 1 maart 2024. Vol = vol!

Aanmelding betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt circa 2 weken voor de dagtocht een uitnodiging als u bent ingedeeld. In deze brief staan ook de exacte tijden en de verzamelplaats vermeld. Als u geen uitnodiging ontvangt, dan zit de dagtocht helaas vol.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00