Dagtocht Giethoorn

Afbeelding van Dagtocht Giethoorn
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
Op dinsdag 7 en donderdag 16 april gaat Amstelring Ledenservice eropuit naar Giethoorn, ook wel Het Venetië van het Noorden genoemd. Giethoorn lijkt wel een levend schilderij, een plaats waar de tijd heeft stilgestaan. In het centrum van Giethoorn is geen auto te bekennen, simpelweg omdat er geen wegen zijn.

We doen een vaartocht langs prachtige boerderijen, karakteristieke bakhuisjes, monumentale panden en schitterende tuinen. Terwijl we onder talloze bruggetjes doorvaren (er zijn er meer dan 170) vertelt de schipper hoe het er hier vroeger aan toe ging en wat er nog speelt.

Giethoorn ontdekken

Na de vaartocht lunchen we in het gezellige restaurant dat uitzicht biedt op het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Aansluitend brengt de bus u naar een punt van waar u Giethoorn te voet kunt ontdekken. Via de paden langs de grachten en vaarten loopt u langs gezellige horecagelegenheden, het lokale museum en winkels met delicatessen, edelstenen, keramiek en natuurlijk een ruime keuze aan souvenirs.

Aanvragen dagtocht Giethoorn

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol! Aanmelden voor meerdere data is mogelijk, hiermee vergroot u de kans op deelname.

Beschikbare data:
Dinsdag 7 april 2020
Donderdag 16 april 2020

Let op: Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (tegen betaling) die u kan begeleiden.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de uitnodiging.

Datum:

Dinsdag 7 april 2020
Donderdag 16 april 2020

Tijd:

8:30 uur - ca. 18:00 uur

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 57,50

De prijs is inclusief vervoer, ontvangst met koffie/thee en gebak, vaartocht en lunch.

Ledenprijs:

€ 47,50 .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Bijzonderheden
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.
Algemene Voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.