Dagtocht Country & Christmas Fair

Afbeelding van Dagtocht Country & Christmas Fair
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
De Country & Christmas Fair is de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux. Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. Zo wandelt u langs vele stands met onder anderen leuke kerstsnuisterijen, delicatessen en prachtige woonaccessoires.

Op zaterdag 23 november gaan we naar de Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar in Haarzuilens. We verzamelen om 13.45 u in Amstelveen, waarna we gezamenlijk met de touringcar naar Haarzuilens rijden. Iedereen geniet op eigen gelegenheid van de winterse sfeer van Anton Pieck. We wandelen langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocante, sieraden, kerstcadeaus, de heerlijkste wijnen en delicatessen.

Rond 17.30 uur staat er een stamppottenbuffet voor ons klaar in Koetshuis De Haar. Dit bestaat uit boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en hutspot. Hierbij worden rookworst, stoofvlees, spekjes en natuurlijk jus geserveerd. Verder krijgt u plat en bruisend water en koffie of thee na afloop.

Rond 20.00 uur vertrekken we weer naar Amstelveen. Al met al een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar! 

Aanvragen dagtocht Country & Christmas Fair

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. Het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich inschrijven tot 30 oktober 2019.

Let op: Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (tegen betaling) die u kan begeleiden.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaats vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de uitnodiging.

Datum:

Zaterdag 23 november 2019

Tijd:

13.45 - 20.30 uur

U kunt zich inschrijven tot 30 oktober 2019.

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 58,50

De prijs is inclusief vervoer, bezoek aan de kerstmarkt op eigen gelegenheid en diner met na afloop koffie of thee.

Ledenprijs:

€ 48,50 .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Algemene voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

Bijzonderheden
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 3 weken voor de dagtocht bericht of u ingeloot bent. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.