Dagtocht Broekerveiling

Afbeelding van Dagtocht Broekerveiling
  • Elk kwartaal een dagtocht
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
Veilen, varen en verrassen! Amstelring Ledenservice organiseert weer een gezellige dagtocht, deze keer naar Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. Een dagje Broekerveiling blijft een van de populairste en boeiendste uitstapjes. We gaan varen, genieten van een Westfriese lunch én doen mee aan een echte veiling! Gaat u mee?

Na de ontvangst met koffie/thee krijgt u aan de hand van audiovisuele presentaties en maquettes uitleg hoe het er op deze unieke doorvaarveiling in het verleden aan toeging. We zien het schitterende gebouw met de hallen die in rechtstreekse verbinding met het water staan. Hier werden de groenten binnen gevaren en geveild.

We gaan aan boord voor een mooie vaartocht door het Oosterdelgebied, het Rijk der Duizend eilanden en we varen langs de akkertjes waar nog steeds groenten worden verbouwd. Voor of na de rijk gevulde Westfriese lunch nemen we in het veilinggebouw plaats in de bankjes en gaan we zelf bieden. Dat wordt spannend! Wie precies op het goede moment de klok stil zet, gaat naar huis met een zak piepers of een flinke bos prei.

Aanvragen dagtocht Broekerveiling

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol! Aanmelden voor meerdere data is mogelijk, hiermee vergroot u de kans op deelname.

Beschikbare data:
Dinsdag 29 oktober 2019
Donderdag 31 oktober 2019

Let op: Bent u slecht ter been? Zorg ervoor dat er iemand met u meegaat (tegen betaling) die u kan begeleiden.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de uitnodiging.

Datum:

Dinsdag 29 oktober 2019
Donderdag 31 oktober 2019

Tijd:

8.45 - ca. 17.00 uur

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 65,-

De prijs is inclusief vervoer, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, uitleg over doorvaarveiling, vaartocht, Westfriese lunch en de veiling.

Ledenprijs:

€ 55,- .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Algemene voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

Bijzonderheden
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.