Theaterconcert Jan Keizer en Anny Schilder

Afbeelding van Theaterconcert Jan Keizer en Anny Schilder
  • Regelmatige leuke dagtochten
  • Gezellig en persoonlijk
  • Met korting voor leden
Met een feestelijk afscheidstournee zetten Jan Keizer en Anny Schilder definitief een punt achter hun carrière, het einde van het BZN-tijdperk. Het Volendamse duo stopt eind 2019 en zij toeren nog één keer door Nederland. Op maandag 3 juni geven zij een afscheidsconcert in het Afas Circustheater in Scheveningen. U kunt daarbij zijn voor het concert, inclusief vervoer en diner!

Jan Keizer en Anny Schilder hadden 25 jaar samen niet meer opgetreden toen ze in 2009 voor Mies Bouwman tijdens een feestelijk gala ter gelegenheid van haar 80e verjaardag op haar verzoek hun klassieker ‘Mon Amour’ zongen. Alsof er geen 25 jaar tussen zat, zo voelde dat voor Jan en Anny. Als vanzelfsprekend pakten ze de draad weer op.

De Gouden BZN stemmen

De Grande Finale op maandag 3 juni aanstaande is om 20.00 uur in het AFAS Circustheater Scheveningen. Zing gezellig mee met: Mon amour, Pearlydumm, Lady McCorey, Sevilla, The old Calahan, The clown, Don’t say goodbye enz. enz.

Theaterconcert inclusief diner

Op maandag 3 juni 2019 rijden we vanuit Amstelveen met de touringcar om 15.45 uur naar het AFAS theater in Scheveningen. In het restaurant heeft u de keuze uit twee Le Cirque menu’s:

1. schnitzel met huisgemaakte frieten en mayonaise met verse salade; of

2. risotto met gegrilde groenten (vegetarisch menu)

Inclusief 2 frisdrankjes (of 1x wijn/bier) en koffie of thee als afsluiting. U betaalt slechts €63,- (€73,- voor niet-leden) voor vervoer, diner en theaterconcert.

We zijn terug in Amstelveen rond 23.30 uur.

Aanvragen Concert Jan Keizer en Anny Schilder

Wilt u mee met deze dagtocht? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. U kunt zich aanmelden tot en met 20 mei 2019.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelding via de website betekent niet automatisch dat u mee kunt met de dagtocht. U ontvangt een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Waar en wanneer?

Opstapplaats:

Amstelveen, precieze locatie ontvangt u bij de bevestiging.

Datum:

Maandag 3 juni 2019

Tijd:

15.30 - 23.30 uur

Kosten

Prijs zonder ledenvoordeel:

€ 73,-

De prijs is inclusief theaterconcert, vervoer, diner inclusief 2 frisdrankjes en koffie of thee als afsluiting.

Ledenprijs:

€ 63,- .  U bespaart hiermee € 10,-

Lid worden

Voor € 22,- per jaar ontvangt u kortingen op het gehele aanbod van Amstelring Ledenservice. Profiteer direct en meld u vandaag nog eenvoudig aan als lid

Algemene voorwaarden dagtochten

Op al onze dagtochten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.

Bijzonderheden
  • U kunt zich aanmelden tot en met 20 mei 2019.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. U ontvangt ongeveer 2 weken voor de dagtocht een schriftelijke uitnodiging per post als uw inschrijving definitief is. In deze brief staan ook de exacte tijden en verzamelplaatsen vermeld. Ook als u niet mee kunt, ontvangt u bericht.
  • Bent u toch niet tevreden of heeft u een vraag over het aanbod van Ledenservice? Neem dan contact op met ons. Bel: (020) 333 51 00 of stuur een mail.