Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Budgetcoach aan huis

Man overhandigt vrouw een papier met witte piano op achtergrond
  • Hulp bij schulden en betalingsachterstanden
  • Grip op uw financiën
  • Gratis intakegesprek
Heeft u betalingsachterstanden of schulden? Weinig overzicht over uw financiële administratie? En nooit geld over aan het eind van de maand? Veel mensen krijgen in hun leven te maken met financiële problemen. Dat kan allerlei oorzaken hebben: een scheiding, verlies van een baan of ziekte. Of men raakt door alle abonnementen en automatische incasso's het overzicht kwijt, met alle gevolgen van dien.

Professionele individuele begeleiding

  • Professionele ondersteuning en coaching
  • Geld overhouden aan het einde van de maand
  • Krijg weer grip op uw geld
‘Geld brengt geen geluk, maar geldzorgen maken ongelukkig.’

 

Budgetcoaching

Door middel van budgetcoaching krijgt u weer inzicht in uw financiële situatie en grip op uw geld. Samen met budgetcoach Kitty Huisman kijkt u hoe u uw inkomsten kunt vergroten, uw uitgaven kunt beperken en betalingsachterstanden kunt wegwerken.

Budgetbeheer

Even geen zorgen over uw financiële verplichtingen? Of misschien heeft u een vader of moeder op leeftijd, maar woont u te ver weg of hebt u te weinig tijd om te helpen met de post, administratie en betalingen? Op basis van een budgetplan neemt de budgetcoach de zorg voor de financiële verplichtingen van u over.

Hulp bij schulden

Als er sprake is van beginnende schulden brengt de budgetcoach uw situatie in kaart en probeert zij met uw schuldeisers te komen tot betaalbare aflossingsafspraken. Is er sprake van problematische schulden dan kunt u bij de gemeente Schuldhulpverlening aanvragen. De budgetcoach kan u adviseren omtrent dat traject.

Gratis intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek van ongeveer 45-60 minuten maakt de budgetcoach een eerste inventarisatie van uw situatie en bespreekt met u wat zij voor u kan doen. Het vrijblijvende intakegesprek is gratis.

Aanvragen Budgetcoach aan huis

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De budgetcoach belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.