Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Bookchoice 1 maand gratis

Afbeelding van Bookchoice 1 maand gratis
  • 8 boeken gratis
  • stopt automatisch
  • geldig tot 31-3-2022
Als lid van Amstelring Ledenservice kunt u in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop gratis 8 boeken downloaden, zonder enige verplichting. Heeft u nog geen account voor de Amstelring Ledendeals Voordeelshop? Vraag dan uw unieke inlogcode aan!

In de Amstelring Ledendeals Voordeelshop krijgt u een maandselectie van 8 e-books en luisterboeken cadeau. Van internationale bestsellers, pareltjes van Nederlandse bodem tot veelbelovende debuten; er is voor ieder wat wils. De selectie zit vol spannende thrillers, fijne feelgood boeken en meeslepende romans. Een mooie kans om kennis te maken met digitaal lezen en nieuwe boeken te ontdekken. 

U kunt de boeken als eBook en als audioBook downloaden. Eenmaal gedownload zijn de boeken van u en kunt u ze offline en overal lezen. De boeken zijn beschikbaar op alle apparaten en te lezen en luisteren in de app. Zo heeft u dus altijd uw favoriete boeken bij de hand. 

U krijgt de boekenselectie van de maand waarin u de code verzilvert. De boekenselectie kunt u vooraf in zien op www.bookchoice.com/boeken. U kunt hier ook de boekenselectie van de volgende maand inzien (u kunt zelf geen boeken kiezen). Veel lees- en luisterplezier!

Werkwijze
Na bestelling ontvangt u binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket. In dit e-ticket vindt u de uitgebreide verzilverinstructies.

Uw cadeau

  • De code geeft recht op een maandselectie Bookchoice t.w.v. 8 e-books en luisterboeken
  • Makkelijk te lezen via e-reader, telefoon en tablet
  • De gedownloade boeken zijn voor altijd van u

Voorwaarden

  • Uw code is aan te vragen tot 27-03-22 en te verzilveren tot 31-03-22.
  • Dit cadeau kan niet gebruikt worden door Bookchoice-leden
  • Het abonnement stopt automatisch, u zit nergens aan vast.

Nog geen toegangscode voor de Amstelring Ledendeals?

Als u lid bent van Amstelring Ledenservice en een account heeft aangemaakt voor de Amstelring Ledendeals Voordeelshop, dan kunt u direct gebruik maken van deze aanbieding.

Heeft u nog geen account? Vraag dan gratis uw persoonlijke inlogcode aan. Na het aanmaken van een account kunt u gebruikmaken van alle voordelen in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop.

Lid worden van Amstelring Ledenservice

Wilt u gebruik maken van aanbieding van Bookchoice of een van de andere Amstelring Ledendeals, maar bent u nog geen lid van Amstelring Ledenservice? Voor 22 euro per jaar kunt u met het hele gezin lid gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap u biedt. Meer weten? Klik dan hiernaast op 'Informatie lidmaatschap'.