Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Bookchoice 1 maand gratis

Afbeelding van Bookchoice 1 maand gratis
Als lid van Amstelring Ledenservice kunt u in de Voordeelshop van de Amstelring Ledendeals gratis 8 boeken downloaden, zonder enige verplichting. Heeft u nog geen account voor de Amstelring Ledendeals Voordeelshop? Vraag dan uw unieke inlogcode aan!

Bij Bookchoice ontvangt u 8 boeken die u als eBook en als audioBook kunt downloaden. Eenmaal gedownload zijn de boeken van u en kunt u ze offline en overal lezen. De boeken zijn beschikbaar op alle apparaten en te lezen en luisteren in de app. Zo heeft u dus altijd uw favoriete boeken bij de hand!

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvangt u binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket. In dit e-ticket vindt u de uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden
• De voucher is geldig voor een Bookchoice abbonement van 1 maand.
• Het abonnement stopt automatisch.
• U kunt de voucher verzilveren t/m 31 december 2021.
• U kunt de boeken downloaden via de website óf app van Bookchoice.
• De boekenselectie kunt u vooraf in zien op www.bookchoice.com/boeken. U kunt hier ook de boekenselectie van de volgende maand inzien (u kunt zelf geen boeken kiezen).
• Genre: van romans tot thrillers en literatuur tot non-fictie, er is voor ieder wat wils!

 

Nog geen toegangscode voor de Amstelring Ledendeals?

Als u lid bent van Amstelring Ledenservice en een account heeft aangemaakt voor de Amstelring Ledendeals Voordeelshop, dan kunt u direct gebruik maken van deze aanbieding.

Heeft u nog geen account? Vraag dan gratis uw persoonlijke inlogcode aan. Na het aanmaken van een account kunt u gebruikmaken van alle voordelen in de Amstelring Ledendeals Voordeelshop.

Lid worden van Amstelring Ledenservice

Wilt u gebruik maken van aanbieding van Bookchoice of een van de andere Amstelring Ledendeals, maar bent u nog geen lid van Amstelring Ledenservice? Voor 22 euro per jaar kunt u met het hele gezin lid gebruik maken van alle voordelen die het lidmaatschap u biedt. Meer weten? Klik dan hiernaast op 'Informatie lidmaatschap'.